Az én Eb-m: Lucas Marcolini Bertucci

2021.07.06. 09:10

Remélem, ők nyerik az Eb-t! – Nekik szurkol a Kisvárda csapatkapitánya

Lucasnak egyértelmű volt, kinek szurkol a magyarok kiesése után.

MK

Lucas

Fotó: KM-archív

Átéltünk izgalmakat, láttunk jó mérkőzéseket és a legfontosabb összecsapások még csak most érkeznek az Európa-bajnokságon. Természetesen a Kisvárda Master Good csapatkapitánya, Lucas sem maradt le az eseményekről.

– Nekem nagyon tetszik az Európa-bajnokság, szerintem a színvonal is rendben van, sokgólos, jó meccseket láthattunk – fogalmazott a kapitány.

– Jót tett az Eb-nek, hogy több országban rendezik a mérkőzéseket, többekhez eljutott így a torna. Én ugyan nem tudtam kimenni egy meccsre sem, a tévé előtt szurkoltam a magyar válogatottnak és láttam, a budapesti helyszín szenzációs volt, a szurkolók kitettek magukért. Örültem, hogy jól teljesített a válogatott, mert ez a szereplés jót tesz a magyar labdarúgásnak is.

Lucaséknál nincs abból vita, ha foci megy a televízióban, mint mondja, a felesége is szívesen szurkol – pláne, ha a férje játszik –, és olykor a három gyermekük közül már a két nagyobb is leül meccset nézni.

Döntőbe várja az angolokat

De kinek szurkol a középpályás, és mit vár a folytatástól?

– Elképesztő a dánok teljesítménye, pláne azok után, ami Eriksennel történt – tette hozzá Lucas.

– Nagyon erősek mentálisan, így bármi lehet a végén, ettől függetlenül szerintem az angolok jutnak döntőbe. A másik ágon az olasz–spanyol összecsapás igazi derbi lesz. Én az olaszokat egy fokkal jobbnak érzem, nagy meglepetés volt nekem, hogy a belgák ellen is végig domináltak és irányították a meccset. Ha az a döntő jön össze, amit vizionálok, nehéz megjósolni a végkimenetelét. Az angolok otthon játszhatnak, de az olasz stabilabb csapat szerintem. Olasz vér is van bennem, ezért is nekik szurkolok, amióta a magyarok nincsenek versenyben. Remélem, ők nyerik az Eb-t!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában