NB III.

2021.08.15. 10:00

Az MLSZ-ben le is fogják írni, hogy legyen játékoscsere Sényő és Újváros között?

Kisvárdán a DVTK második csapata vizitál, a sényőiek a Tiszaújváros vendégei lesznek.

ML

Toldi Andrásék Tiszaújvárosban lépnek pályára | Fotó: Sipeki Péter

Fotó: Sipeki Péter

Vasárnap már a harmadik fordulót rendezik az NB III.-ban. A Keleti csoportban érintett megyebeli csapataink közül a Kisvárda II. a DVTK második számú csapatát fogadja.

Toldi Andrásék Tiszaújvárosban lépnek pályára | Fotó: Sipeki Péter

A várdai együttes szerdán sok lehetőséget elpuskázva végül ikszelt Salgótarjánban, a borsodiak pedig otthonukban kaptak ki a BKV Előrétől, és két kör után pont nélkül állnak.

– A diósgyőrieknél is nagy változások voltak a tavalyihoz képest, nem is sikerült jól kezdeniük. Nekünk annyiban kell változtatnunk, hogy hatékonyabbak legyünk a kapu előtt.

– Az a játék, amit Salgótarjánban is mutattunk, nagyon sok csapat előtt elég kell hogy legyen a három ponthoz. A vasárnapi meccsig a legfontosabb feladat az, hogy a helyzetkihasználás javuljon és itthon tartsuk a három pontot – vélekedett Kocsis János, a Kisvárda II. mestere.

A szerdán remekül hajrázó és három gólt szerző Sényő-Carnifex Tiszaújvárosban fog vizitálni. A Tisza-partiak legutóbb ikszeltek Tállyán, és négypontosak.

– Az egrihez hasonlóan szervezett csapat ellen fogunk játszani Tiszaújvárosban. Az újvárosiak is alaposan átalakultak nyáron, a két együttes közötti játékosmozgás pedig már szokásosnak mondható, szerintem az MLSZ-ben le is fogják írni, hogy legyen játékoscsere Sényő és Újváros között. A tréfát félretéve, a játékosok jól ismerik egymást, a körülményeket, így nem lesz könnyű dolgunk. Amennyiben úgy folytatjuk a játékot, ahogyan azt az Eger elleni hajrában mutattuk, akkor a minimális célt teljesíthetjük – így Imrő lászló, a Sényő-Carnifex edzői párosának tagja.

Labdarúgás: NB III.

Kelet csoport, 3. forduló, vasárnap. Kisvárda II–DVTK II, Várkerti Stadion, 17.30, v.: Tóth (Kovács, Varga). Tiszaújváros–Sényő-Carnifex, Tiszaújváros, 17.30, v.: Bálint (Ancsin, Németh).

További mérkőzések: Békéscsaba II–DVSC II, Hajdúszoboszló–Tállya, Eger–Salgótarján, Kazincbarcika–Újpest, BKV Előre–Törökszentmiklós, DEAC–Hidasnémeti, Jászberény–Putnok, Füzesgyarmat–Tiszafüred.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában