Nyíregyháza

2021.08.26. 08:27

Ismét lesz extrém verseny Nyíregyházán

Hamarosan újra megrendezik az extrém terepakadály-futó versenyt Nyíregyházán.

KM

Fotó: Extreme Trail Hungary Sportegyesület

Noha viszonylag fiatalnak számít az Extreme Trail Hungary Sportegyesület, mégis elmondható, hogy hagyományt teremtettek az extrém terepakadály-futó versenyükkel. Ezúttal szeptember 11-én, az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben és a Sóstói-erdőben rendezik meg a nagy érdeklődéssel várt programot.

Töretlen a lelkesedésük

– Az a tapasztalatunk, hogy a koronavírus-járványhelyzet miatt nagyon visszaesett a sportolók kedve a versenyzéstől. Mi viszont töretlen lelkesedéssel szervezzük a következő extrém terepakadály-futó versenyünket, amit az előzőnél is szeretnénk még színvonalasabbá tenni. Egyéniben és csapatban is összemérhetik az ügyességüket és a gyorsaságukat az indulók – közölte Benkő Róbert, az Extreme Trail Hungary Sport­egyesület tagja, a rendezvény egyik szervezője. Hozzáfűzte: – Köszönettel tartozunk a nyíregyházi önkormányzatnak és a Magyar Szabadidősport Szövetségnek a támogatásért.

Egyedi fém emlékérem

– Garantáljuk, hogy gazdag befutócsomaggal, egyedi fém emlékéremmel, fantasztikus hangulattal és egy igazán kihívást jelentő megmérettetéssel várjuk a versenyzőket. Aki egy kicsit is ki akar lépni a komfortzónájából, és le akarja mérni magát, nevezzen be!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában