futsal

2021.09.20. 09:29

A nyírgyulaji futsalosoknak van miért törleszteniük Újpesten

Középpontban a centerjáték.

ML

A két csapat legutóbbi újpesti meccsét a lilák 6–2-re nyerték

Fotó: Újpest

Szombathely után hétfőn este ismét idegenben lépnek pályára a nyírgyulaji futsalosok. Ezúttal az Újpest lesz a vendéglátó. A lila-fehérek az első körben legyőzték a Kistarcsát, majd kikaptak a Berettyóújfalutól, legutóbb pedig Veszprémben fektették őket „hétvállra” (7–0). Ugyanúgy három ponttal bírnak, mint a jobb gólkülönbséget jegyző nyírgyulajiak. Az előző bajnokságban az alapszakaszban és az alsóházi rájátszásban is az újpestiek nyerték mind a négy meccset, így van miért törleszteniük a mieinknek.

Egyre több a sérült

– Az Újpest eddig nem azt az arcát mutatta, amire igazán képes – kezdte érdeklődésünkre az ellenfél bemutatását Lovas Norbert, a Nyírgyulaj edzője. – Egyrészt jó a keretük, létszámban és minőségben is megvannak. Ők is próbálják minél hatékonyabbá tenni a centerjátékot. Kíváncsian várom, hogy miként tudunk ehhez alkalmazkodni, és hogyan bírjuk majd végig a meccset. Sajnos napról napra gyarapodik a sérültek száma, ezért elég foghíjas a keret. Természetesen ezzel együtt mindent megteszünk a minél eredményesebb szereplésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában