mennyei

2021.09.11. 19:46

„...a vége felé csak összegonoszkodtunk egy gólt.”

A megyei II. osztályú bajnokság szombati eredményei.

Forrás: illusztráció/shutterstock

Fotó: Shutterstock

Pannónia Zrt. csoport

Tiszavasvári-Apagy 3-2 (2-1)

Tiszavasvári, 90 néző, v.: Tomori.

Tiszavasvári: Krizsanovszki – Szolyka T., Mészáros, Vadász, Bakos, Szolyka G. (Lakatos), Bolega, Száraz (Viszokai), Tóth (Makula), Vadász (Demkó), Bolgár. Edző. Kiss Gábor.

Apagy: Polgári – Balogh, Korpás, Fekete, Ráti, Rubóczki (Lucza), Hegedűs, Marics G., Harsányi (Svelta), Marics T., Bakró (Németh). Játékos-edző: Németh Attila.

Gól: Tóth, Vadász, Bakos, illetve Marics G., Németh. Ifi: 0-5.

Kiss Gábor: – Igaz kicsit melegre sikeredett az utolsó 5 perc, azonban ha a helyzeteinket hatékonyabban használjuk ki megnyugtatóbb is lehetett volna a győzelmünk. Gratulálok a fiúknak a játékhoz megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.

Németh Attila: – Ennyire enerváltan, gyengén focizni még nem láttam a társaságot. Nagyon sok egyéni hibát követtünk el, amelyből gólokat kaptunk, így csak futottunk az eredmény után. Egy masszív, fegyelmezett társasággal találkoztunk, akik sokat tettek a győzelemért. Gratulálok nekik.

Gémtech csoport

Sonkád-Kocsord 4-3 (1-2)

Sonkád, 250 néző, v.: Maleskovits.

Sonkád: Geiger -Ignácz, Gyurkó, Siket (Varga), Balog, Horváth, Cigus, Német, Botos (Erdődi), Németh, Botos. Edző: Homoki Endre.

Kocsord: Sztároszta – Bakos, Fetter (Haga A.), Horváth, Erdei, Haga G., Szimuly, Ruha, Algács, Huszti, Gere. Edző: Disznós Gusztáv Gól: Németh 2, Balog, Német, illetve Szimuly 2, Haga. Ifi: 10-5.

Homoki Endre: – Nagyon változatos meccsen, egy nagyon jó csapatot győztünk le. Az eredmény lehetett volna fordítva is, mert tényleg az utolsó percekig éles volt. Gratulálok az ifiknek is.

Disznós Gusztáv: – Nem tudom, hogy mit mondjak, amíg barátnők, rokonok, ismerősök, szomszédok döntik el, hogy ki jöhet el meccsre, addig ilyen eredmények lesznek várhatóak. Körülbelül 16 ziccerig számoltam, amit kihagytunk az ellenféllel pedig rúgattunk két 11-est.

Nyírerdő csoport

Tiszakanyár – Nyírkarászi 0-1 (0-0)

Tiszakanyár, 140 néző, v.: Pethő.

Tiszakanyár: Kanyári – Pásztor (Balogh), Dócs, Molnár, Szarvas, Bodnár, Nagy, Domonics, Tóth, Nagy, Dócs. Edző: Bodnár Gábor.

Nyírkarászi: Kasza -Hengsperger, Kántor, Ujj K., Tóth (Deák), Tóth T. (Simon), Kovács, Juhász, Szikszay, Horváth (Ujj Gy.), Bombera (Kanyuk). Edző: Tóth Tibor Gól: Kovács. Ifi: 3-5.

Bodnár Gábor – Egy döntetlen szagú mérkőzésen a vendégcsapat talált egy gólt, és ezzel megnyerték a mérkőzést. Amíg kihagyjuk a helyzeteinket másra nem számolhatunk. Csináljuk tovább!

Tóth Tibor – Küzdelmes, hajtós mérkőzésen helyzetek sokaságát hagytuk ki, de a vége felé csak összegonoszkodtunk egy gólt, amivel sikerült a 3 pontot megszerezni, és most ez volt a legfontosabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában