birkózás

2021.09.16. 09:11

Birkózás: Eredményesen szerepelt a Nyírsport SE a területi Diákolimpia döntőn

A múlt hétvégén Szentes adott otthont a területi Diákolimpia döntőjének.

Eredményesen szerepelt a Nyírsport SE

Fotó: szakosztály

Az új rendszernek köszönhetően a keleti területről érkezett egyesületek között kellett helytállniuk Nyíregyházát és a megyét képviselő Nyírsport SE versenyzőinek. A megméretésre diák I. és a diák II. kategóriában négy versenyzőt nevezett Pocsai István edző. Kiss Korvin a legnépesebb súlycsoportban, nem túl szerencsés sorsolás mellett sajnos nem jutott be a nyolcaddöntőbe.

Maros István, bár az első mérkőzését elveszítette a későbbi aranyérmes ellen, a vigasz­ágon a bronzmeccsig menetelt, ahol 20 mp. alatt tussal győzte le ellenfelét, így a bronzérem mellett a továbbjutást is kiharcolta, Pécsi Kevin egy vesztes és két győztes mérkőzés után szintén a harmadik helyen végzet, míg Vágner Patrik ugyancsak felállhatott a dobogó legalsó fokára. Az érmeket a Mr. Tus Birkózó Akadémia egykori növendékei, a Tokióban arany-, illetve ezüstérmet nyert Lőrincz-fivérek adták át.

Eredmények

Diák II. 32 kg: 3. Maros István. 69 kg: 3. Pécsi Kevin.

Diák I. 63 kg: 3. Vágner Patrik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában