röplabda

2021.09.08. 09:27

Nagynevű ellenfelet kapott a GLP

A címvédő Fatum-Nyíregyháza teljesíthető ágra került a Magyar Kupában.

KM

Lászlop Alexandráék megcélozhatják a döntőbe jutást

Fotó: Pusztai Sándor

Mindkét nem küzdelmeiben megtartották a röplabda Magyar Kupa sorsolását. Az azonos osztályban szereplő csapatok (ilyennek számít az Extraliga és az NB I.-es Liga) oda-visszavágós rendszerben vívják a párharcokat, míg a különböző osztályúaknál az alacsonyabb ligában szereplő gárda pályaválasztásával, egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Az előző kiírásban négy közé jutott csapatok először az elődöntőben kerülhetnek össze.

A címvédő Fatum-Nyíregyháza novemberben játssza párharca első meccsét az egyaránt NB I.-es MÁV Előre-Bericap–Kispest SE selejtező győztesével.

A DVTK lehet a következő

Németh Szabolcs együttese később a papírforma szerint a Diósgyőri VTK-val találkozhat, majd jó eséllyel az Újpesttel csaphat össze az elődöntőben.

A férfiaknál az NB I.-be jutott GLP Nyíregyháza egy igazi nagyágyúval, az ötszörös bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes Kazincbarcikával került össze. A nyolcaddöntő játéknapjai november 3–4-e és december 5-e.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában