fogathajtás

2021.09.03. 09:19

Szakács Róbert is hajtott a nyitónapon

mti

Anna Sandmann hajtott a legügyesebben

Fotó: szövetség

Anna Sandmann áll az élen a díjhajtás első, csütörtöki napja után a Kincsem Parkban vasárnapig tartó négyesfogat-hajtó Európa-bajnokságon. A német hajtót – aki két éve tagja volt a győztes csapatnak, most viszont kimaradt a háromtagú együttesből – honfitársa, a csapattag Georg von Stein követi, a harmadik a holland Koos de Ronde. A mezőny első felében szerepelt 22 induló közül legjobb magyarként a csak egyéniben érdekelt Galbács Ferenc volt a legjobb a hetedik helyével. A magyar csapat három tagjából egyedüliként ifj. Dobrovitz József hajtott a díjhajtó négyszögbe, produkciójára 61,03 hibapontot kapott, amivel nyolcadik. Szakács Róbert, a Nyírbátori Lovas Egyesület válogatottja két honfitársunkat megelőzve a 16. helyen zárt.

A mezőny második fele – további 21 fogat, köztük a 2004-ben csapatban világbajnok Dobrovitz József és a kilencszeres vb-aranyérmes Lázár Zoltán – pénteken mutatkozik be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában