Kézilabda

2021.09.25. 09:16

Újra hazai pályán játszik a Nyírbátor

Edzőjük szerint a kállósemjéni hölgyek összekapták magukat a hidegzuhany után.

BB

20210918 Újfehértó Kállósemjéni Szabadidő Sportegyesület (kék mez) - Acélvárosi Kézilabda Klub (fekete mez) férfi felnőtt NB II. kézilabda mérkőzés Fotó: Sipeki Péter SP Kelet-Magyarország KM Képen: HAVEL KRISZTIÁN (9)

Fotó: Sipeki Péter

Hétvégén a 2. fordulóval folytatódik a harmadosztályú pontvadászat, megyebeli női csapataink mindhárman vasárnap játszanak, férfi gárdáink közül négyen szombaton lépnek pályára, a hét utolsó napjára egy mérkőzés marad. Szombaton legkorábban a Kállósemjént szólítja a kötelesség, Bécsi János alakulata Hajdúnánáson mutatja meg magát, a játékos-edző elmondta, hogy kijavítva az első mérkőzés hibáit szeretnének meglepetést okozni, de az egy ponttal sem lenne elégedetlen. A Nyírbátor a DEAC II.-t fogadja.

Hiányos kerettel utaznak

– Hosszú idő után végre ismét hazai pályán játszunk. Ellenfelünk a megyei bajnokságot megnyerve jutott fel az NB II.-be. Fiatal, ambiciózus csapatról van szó, amelyet fűt a bizonyítási vágy. Nagy tempójú, nehéz mérkőzésre számítunk, de szeretnénk győzelemmel megörvendeztetni szurkolóinkat. Dolgunkat nehezíti, hogy Kun Ákos részleges vállizomszakadást szenvedett, így rá 6 hétig nem számíthatunk – mondta el lapunknak Petneházi Zsolt szakágvezető. A Kisvárda Kazincbarcikára látogat, Türk Ferenc edző több poszton is hiányos alakulattal utazik a borsodiak otthonába, ettől függetlenül bízik a pontszerzésben. Miskolcon lesz jelenése a Fehérgyarmatnak.

A pillanatnyi forma dönthet

– Egy feljutásra pályázó együtteshez látogatunk, ettől függetlenül szoros, ki-ki mérkőzésre számítunk. Mi minden mérkőzésen a győzelemre törünk, ezúttal sem lesz másként – fogalmazott Varga László játékos-edző. A Tiszavasvári a Nádudvarral csap össze Hajdúszoboszlón. Hadas Sándor tanítványai szeretnének két ponttal hazatérni.

Hölgyeknél a Vitka SE a Füzesabonnyal mérkőzik. – Egy rutinos, jó erőkből álló Füzesabony érkezik hozzánk. Jól ismeri egymást a két csapat, a pillanatnyi forma dönthet a két pont sorsáról – fogalmazott Vakarcs Krisztina, a Vitka SE edzője. Bizakodó Nagy Márkus Peónia, a Mátészalka edzője győzelmet vár lányaitól Ózdon. Sarca Darius Alex, a kállósemjéni hölgyek trénere óvatosabban fogalmazott. – A Hajdúböszörményt fogadjuk, sokkal jobb játékot várok a csapattól, mint amit az első fordulóban mutattak. Úgy látom, összekapták magukat a hidegzuhany után, remélem ezt meg is tudjuk mutatni a pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában