NB III.

2021.10.26. 09:36

A sényőiek zsinórban századik harmadosztályú bajnokijukat játszották

Magabiztosságot adjon, ne elbizakodottságot.

ML

Páll Zsombor szerezte a Sényő gólját

Fotó: klub

Régen volt ilyen, vasárnap ismét nyert mindkét harmadik vonalbeli focicsapatunk. A Kisvárda Master Good második csapata az éllovas Kazincbarcikát fogadta. Bár a borsodiak vezettek, a mieinknek előbb az egyenlítés jött össze, majd a ráadásban a győztes gól is.

Benne volt a levegőben

– Így, hogy a hosszabbításban szereztük a győztes gólt, úgy tűnhet, mintha szerencsések lettünk volna – kezdte visszapillantását a vasárnapi győzelemre Kocsis János, a Kisvárda Master Good II mestere.

– Aki viszont végig figyelemmel kísérte a mérkőzést, az láthatta, hogy a korai gól ellenére is végig mi domináltunk. Már az első félidőben is megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre, szünet után pedig, főként a gólunk után az volt benne, hogy bármikor a mi javunkra dőlhet el a mérkőzés. Az, hogy a végén történt mindez, az csak plusz volt.

Természetesen a másik csapatnak, a listavezetőnek is voltak lehetőségei, de azt gondolom, játékban fölényben voltunk, és inkább a mi akaratunk érvényesült.

– Senki sem mondhatja, hogy érdemtelen volt a győzelmünk. Nagyon remélem, hogy ez a győzelem még több önbizalmat és magabiztosságot fog adni, nem pedig elbizakodottságot – így Kocsis János.

A legfontosabb az, hogy a három pont a sényőiek batyujába került. A játék? Az most másodlagos volt. Akár így is summázhatnánk azt, hogy a Sényő-Carnifex végre idegenben is nyert, mégpedig Törökszentmiklóson.

Taktikát váltottak

– Úgy gondolom, hogy a kötelező győzelem kissé bénítólag hatott a csapatra – indította a beszélgetést Fiumei Viktor, a sényői edzőpáros tagja. – Idegesen és kapkodva játszottunk. Az első félidőben mi kezdeményeztünk és beszorítottuk a hazaiakat, akik kontrákból veszélyeztettek, amihez persze kellettünk mi is.

– Aztán próbáltuk őket előrébb engedni, hogy a gyors játékosainknak legyenek területek akár a védősoruk mögött. A gól is hasonló helyzetből született. Ha nem is sziporkázva és a szezon legjobbjával, de kiszenvedtük a sikert. Nagyon fontos és értékes három pontot szereztünk. Ez volt egyébként a századik mérkőzésünk a harmadik vonalban – így Fiumei Viktor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában