megyei II.

2021.10.15. 10:08

„Jó kis szomszédvári rangadó, Iksz” – Tippeltek a szakvezetők

A labdarúgó megyei II. osztály 8. fordulóját rendezik a hétvégén.

Fotó: Dodó Ferenc

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Csoma Dezső, a Rakamaz edzője.

Tiszalök (8.)–Baktalórántháza (4.): – Nagy harc lesz, de ettől függetlenül döntetlent tippelek.

Geszteréd (12.)–Kótaj (2.): – A Kótajt erősebb csapatnak tartom, ha bajnok akar lenni, kötelező a győzelem.

Biri (7.)–Nagykálló (13.): – Jó kis szomszédvári rangadó. Iksz.

Kálmánháza (3.)–Ófehértó (10.): – A Kálmánháza begyűjti a három pontot.

Nyíribrony (11.)–Tiszavasvári (5.): – Nem lesz egyszerű a Vasvárinak, de vendégsikert tippelek.

Kállósemjén (1.)–Nyírlugos (14.): – Országos egyes.

Rakamaz (9.)–Apagy (6.): – Hazai pályán szeretnénk már nyerni, de nem lesz egyszerű feladat.

Nyírerdő csoport

Tippel: Vitalij Minyin, a Pátroha edzője.

Jéke (10.)–Záhony (2.): – A Jéke otthonában nehéz dolga lesz Gombiéknak, döntetlent tippelek.

Ladányi TC (11.)–Vaja (4.): – A Ladány nincs most valami jó helyzetben, ezt ki is használhatják a vendégek. Vaja-győzelmet tippelek.

Kék (13.)–Ajak (6.): – A vendégek lendületbe jöttek, de a hazaiaknak szüksége lenne már a pontokra, bármi előfordulhat.

Gergelyiugornya (1.)–Tuzsér (7.): – Ha a Tuzsérnak maradt még ereje a hétvége után, megnehezíti a hazaiak dolgát, de a Gergelyiugornya győzelme várható.

Fényeslitke (14.)–Nyírkarász (8.): – A hazai csapatnak nagy szüksége lenne már a pontokra. A Karász nem számíthat Juhász László védőre – akinek jobbulást kívánok –, de így is vendéggyőzelmet várok.

Pátroha (3.)–Tiszakanyár (9.): – A hétvégi vereséget csak győzelemmel lehet enyhíteni.

Újdombrád (5.)–Szabolcsveresmart (12.): – A hazai együttes jó formában van, de nehéz dolga lesz, ha a Veresmart kapuját Bandor védi.

Gémtech csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője.

Nyírvasvári (4.)–Csengersima (1.): – A Csengersima bajnoki babérokra tör, amihez nagyon fontos meccseket nyerni idegenben, viszont Vasváriban ezt nem igen kapják meg ajándékba.

Nyírbéltek (2.)–Sonkád (8.): – A Nyírbéltek az előző évadhoz képest új csoportba került, de ez nem befolyásolja abban, hogy nagyon jó eredményeket érjen el, így hétvégén kisebb sonkádi csoda kellene, hogy a hazaiak ne szerezzenek három pontot.

Nábrád (13.)–Nyírcsaholy (5.): – Nyírcsaholyban jó csapat jött össze, ám szerintem még nem igazán jött ki a lépés, ezért vesztettek pontokat. Ha ellenfelüket nem becsülik le, akkor tudják Nábrádon elérni a céljukat.

Kocsord (9.)–Szatmárcseke (12.): – A kocsordi fiatalok hajtós, jó focit játszanak, de többször a rutintalanságuk okozta a vesztüket. Ezt a vendégek csak akkor tudják kihasználni, ha a teljes keret rendelkezésre áll és maximálisan odateszik magukat.

Nagydobos (6.)–Milota (10.): – A Dobos rosszul kezdett, de most már jönnek az eredmények, így a Milotának a legjobb formáját kell nyújtania, ha valamilyen jó eredményt akar elérni.

Ópályi (7.)–Vámosoroszi (3.): – Ópályiban sosem könnyű pontot szerezni, ez a több sebből vérző orosziaknak is csak akkor lehetséges, ha a legjobb formájukat mutatják és csapatként játszanak.

Encsencs (14.)–Tisztaberek (11.): – Játékosként és edzőként is lehetőségem lett volna már Encsencsre eljutni, de ez egyszer sem sikerült. Szeretnénk kellemes emlékekkel hazatérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában