Kézilabda

2021.10.16. 08:43

Rangadó és jótékonysági gyűjtés Kisvárdán

Varga László kemény és szoros mérkőzésre számít Böszörményben.

BB

Ferenci Dorináék a Hatvant fogadják

Forrás: Sipeki Péter

Fotó: Dodó Ferenc

Egy hét szünetet követően hétvégén a negyedik fordulóval folytatódik az NB II.-es pontvadászat. A hölgyeknél igazi rangadóval kezdődik a program, a három mérkőzéséből hármat megnyerő Mátészalka az eddig szintén hibátlanul menetelő DVSC U22-eseit látja vendégül. A közvetlenül az élboly mögött nyomuló Vitka SE a szintén négypontos Heves otthonában lép pályára, míg a Debrecenben alapos leckét kapó Kállósemjén a Hatvant fogadja Újfehértón. A férfiaknál megyei rangadót rendeznek Kisvárdán, a szabolcsiak a feljutásra pályázó Nyírbátorral mérik össze erejüket. A vendégeknek van miért visszavágniuk, hiszen az előző szezonban csak Türk Ferenc gárdája győzte le őket, amely alighanem a feljutásukba került.

Többre képesek

– Az előző szezonhoz képest mi némileg átalakultunk, ettől függetlenül nem feltartott kézzel várjuk őket. Szeretném, ha a pályán látszana az, hogy többre vagyunk képesek, mint amit az előző két mérkőzésen nyújtottunk. Bízom benne, hogy visszaköszönnek majd azok a dolgok, amelyeket gyakoroltunk, megbeszéltünk – mondta Türk Ferenc, a Kisvárda edzője.

– Egy megyei rangadó mindig háromesélyes, éppen ezért nehéz mérkőzésre számítok – fogalmazott Petneházi Zsolt, a Nyírbátor szakágvezetője. Némi nehézséget okoz, hogy továbbra sem számíthatunk Kun Szabolcs és Kovács Ákos játékára, ettől függetlenül nem lebecsülve ellenfelünket, győzni megyünk Kisvárdára – tette még hozzá.

A mérkőzés látogatása mint mindig, most is ingyenes, azonban a csapat ezúttal jótékonysági akciót szervez, egy beteg kisfiú gyógykezeléséhez várják az adományokat a csarnokban kihelyezett gyűjtődobozokba.

Debrecenben a Tiszavasvári

Az újonc Kállósemjén az előző körben megszerezte első győzelmét, Bécsi János játékos-edző alakulata ezúttal Nádudvaron gyarapíthatja pontjainak számát. A hét utolsó napján a DEAC II.-höz látogat a Tiszavasvári, a csapat edzője, Hadas Sándor nehéz mérkőzésre számít. Szintén ezen a napon az eddig meglepően jól szereplő Hajdúböszörmény otthonában lép pályára a Fehérgyarmat. – Kemény és szoros mérkőzésre számítok. Tiszteljük a Böszörmény eddigi eredményeit, de bízom benne, hogy meg tudjuk szerezni első idegenbeli pontjainkat – mondta Varga László, a szatmáriak játékos-edzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában