NB III.

2021.11.07. 15:29

Idegenbeli győzelmek

Eredményes fordulót zártak harmadosztályú focicsapataink. A Kisvárda Master Good II. Tiszafüreden a Sényő-Carnifex Puntok szerzett értékes három pontot.

Putnok-Sényő 1-2 (1-1)

Várady Béla Sportközpont, 150 néző, v: Nagy.

Putnok: Cserepka – Sághy, Takács(Hadházi), Nagy, Kis (Juhos), Buda (Nádimov), Szics, Vajda, Laczkó (Madarász), Dobrovolszki, Fülöp. Edző: Szala Ákos.

Sényő-Carnifex: Nagy – Szilvási, Fabu (Fenyőfalvi), Toldi (Vámos), Kalocsai (Barta), Farkas, Schmidt, Tóth, Kapacina V. (Lakatos), Orosz. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Negyedóra sem kellett ahhoz, hogy előnybe kerüljön a vendég sényői csapat. Nem sokkal később egyenlítettek a borsodiak. Fordulás után nem sokkal ismét a kapuba találtak sényőiek. A folytatásban mindkét kapu előtt voltak izgalmas pillanatok, de a lényeg az, hogy az eredmény nem változottértékes győzelmet arattak a megyénkbeliek.

Gól: Schmidt (14.), Kalocsai (48.), illetve Nagy (20). Kiállítva: Lakatos (90.)

Imrő László: A szokásos izgalmas volt a puntokiak elleni meccs, igaz most nem volt sok gól de nagy volt a küzdelem a mezőnyben, Úgy vélem egy góllal jobbak voltunk és megérdemelten nyertünk

Tiszafüred-Kisvárda II 0–2 (0–1)

Lipcsey Elemér Sporttelep, 100 néző, v: Gál.

Tiszafüred: Tajti – Háda , Fehér, Kalóz, Tomola – Mácsai, Vincze, Tóth (Völgyi, 66.), Barzsó – Barna V., Barna B. Edző: Dorcsák Zoltán.

Kisvárda Master Good II: Németh – Czene, Králik, Vass, Sikorszki – Avetiszjan (Adu, 78.), Szőr – Szentes (Kirjuhin, 84.), Peteleu (Honcsar, 70.), Sztaroszta (Bíró, 78.) – Czérna (Himics, 70.). Edző: Kocsis János.

Jó félóra kellett ahhoz, hogy előnybe kerüljenek a kisvárdaiak. A mieink szünet után még rátettek egy lapáttal és így megérdemelten nyerték a mérkőzést.

Gól: Czérna (32.), Peteleu (68.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában