Szparika

2021.11.24. 07:49

Szpari: A piros-kékek a hétközi fordulóban Békéscsabán lépnek pályára

A vereséget követő döntetlen után remélhetőleg a győzelem következik a Szpari bajnoki sorában.

ML

Papucsek Barnáékra (fehérben) nehéz meccs vár

Fotó: nso/archív

A vendéglátók egykoron szebb napokat láttak, jelenleg a másodosztály utolsó előtti helyén tanyáznak. A Schindler Szabolcs irányította békésiek négy iksz (1–1) után vasárnap 1–0-ra nyertek Győrben, így érthetően feldobott hangulatban várják majd a szerda esti fellépést.

– A vasárnapi meccs óta a legfontosabb az volt, hogy megfelelően felkészüljünk a szerdai ellenfélre – indította a beszélgetést Feczkó Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Két játékrendszert is alkalmaztak az elmúlt mérkőzésen. Szeretnénk elérni, hogy egyik rendszer alkalmazása se érjen bennünket váratlanul.

– Az eredménysoruk alapján egyre masszívabbak a csabaiak, elsősorban a védekezésre helyezték a hangsúlyt, aminek az eredménye megmutatkozott az elmúlt találkozókon kapott góljaik számában – vélekedett a mérkőzés előtt Feczkó Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.


Labdarúgás: NB II.

17. forduló, szerda.

Békéscsaba 1912 Előre–Nyíregyháza Spartacus. Békéscsaba, 18., v.: Rusz (Punyi Márkus).

További mérkőzések: III. Kerület–Győr, Soroksár–DVTK, Budaörs–Csákvár, Szentlőrinc–Vasas, Dorog–Szolnok (13). Szombathely–Siófok, Tiszakécske–Kecskemét, Szeged–PMFC, Budafok–Ajka (18).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában