Fatum-Nyíregyháza

2022.01.24. 08:33

Minden mérkőzés számít

A Fatum-Nyíregyháza folytatja az Extraligát, melyben továbbra is nagy céljai vannak.

MK

Nikola Radosováék hétfőn ráléphetnek a győztes útra

Fotó: KM-archív/Pusztai Sándor

A sportot tekintve békésebb ősz után sajnos úgy néz ki, egyre többet kell foglalkozni cikkeinkben is a koronavírussal. Mint ismert, a Fatum-Nyíregyháza több tagja pozitív mintát adott korábban, ezért az Imoco Conegliano közreműködésével elhalasztották a két csapat múlt hétre kiírt Bajnokok Ligája-meccsét. A felek új időpontban, január 26-án találkoztak volna, ám ezúttal az olaszok kérték a mérkőzés halasztását. A sűrű program miatt ez már nem fért bele a nyíregyházi csapatnak, ezért játék nélkül 3:0-ra győzött az Imoco. 

 

Játszhatnak a gyógyultak 

 

Így sem unatkozhat Németh Szabolcs gárdája, ugyanis a december elseje óta tartó szünet után a héten két magyar bajnokit is játszik, az elsőt hétfőn 18 órakor, hazai pályán a Kaposvár ellen. A Vincent Lacombe által irányított somogyiak 3–4-es mérleggel a tabella ötödik helyéről várják a találkozót. 

– Sajnos az Imoco ellen nem tudunk játszani, így viszont már nem kell megosztanunk a koncentrációnkat. Miután a Magyar Kupa elment, teljes mértékben a bajokságra fókuszálunk – fogalmazott Németh Szabolcs, a nyíregyházi csapat vezetőedzője. – Szeretném, hogy a játékosok betartsák a taktikát, arra törekszünk, hogy visszahozzuk a csapategységet és a győztes mentalitást. A lányok szépen dolgoznak, azt szeretném látni, hogy felhőtlenül játsszanak, és élvezzék a játékot, valamint a győzelemre törekedjünk. Minden mérkőzés, minden egyes megszerzett pont számít, mert szeretnénk az első helyen zárni az alapszakaszt, hogy a rájátszásban pályaelőnyből szerepeljünk. Ezekkel a meccsekkel lehet ezt megalapozni. 

Szombaton beszámoltunk róla, hogy a Fatum szerződést kötött Marija Ciciccsel és Ivana Radonjiccsal. Ők, valamint a betegségből visszatérő játékosok is a társakkal edzettek már az elmúlt napokban, így a műtét után lábadozó Genesis Francesco kivételével mindenki bevethető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában