Futsal

2022.01.24. 20:29

Pedig közel volt a döntetlen

Az alapszakaszban utolsó hazai bajnokiját játszotta hétfőn este az élvonalbeli nyírgyulaji futsal csapat. Az ellenfél a DEAC együttese volt, a vendégek számára volt fontosabb a találkozó, hiszen a győzelem esetén még maradt esélyük a felsőházhoz.
Ennek megfelelően a hajdúságiak kezdtek motiváltabban és hamar előnybe kerültek. Aztán gyulajiak egyre jobban magukhoz tértek, így szünetre nyílttá vált a játék.
A hajrá igazán izgalmasra sikeredett, a mieink vészkapussal kockáztattak, sajnos igazából nem jött be, mert ugyan az utolsó percben is volt esély a döntetlenre, végül nem sikerült a pontszerzés, egy góllal nyertek a vendégek.


Futsal: Férfi NB I.
Nyírgyulaj-DEAC 4-5 (2-3)
Nyírbátori sportcsarnok, 100 néző, v.: Czene-Joó, Apkó. Nyírgyulaj: Petró - Vlasovics, Nagy, Matheus, Csoma. Csere: Timár, Somogyi, Szabó, Orosz, Krajnyák, Tóth, Domokos. Megbízott edző: Csoma Alpár.
 

Gól: Matheus (9. 6 méteresből, 27.), Tóth (18.), Nagy (39.), illetve Thiago (3.), Faragó (6.), Szabó (34.), Harmati (16., 37.)  

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában