Megyei I.

2022.03.30. 09:57

Nagyhalász: A tyúkokat este számolják

A Nagyhalász eddigi tavaszi produkciójával elmozdult a kiesőzónából.

BB

A nagyhalászi Varga Balázsék (3) meggyőzően teljesítenek tavasszal

Fotó: Sipeki Péter

Ősszel bizony nem lehetett büszke teljesítményére a megyei I. osztályú Nagyhalász gárdája, mindössze három győzelmet szerezve a tabella utolsó helyén töltötte a telet. Nagyot fordult azóta világ a szünetben edzőt váltó együttesnél, az új tréner, Nagy Lajos vezetésével egy vereség és egy döntetlen mellett négyszer hagyták el győztesen a játékteret, övükre tűzve többek között a Vásárosnamény és a jó formát mutató Nagyecsed skalpját is. Az ezzel a produkcióval begyűjtött 13 ponttal elmozdultak a kiesőzónából, és a 12. helyről várják a Mátészalka elleni találkozót. Nem mellesleg tavasszal ők gyűjtötték a legtöbb pontot az osztályban. 

 

Csapattá kovácsolódtak 

 

– December közepén érkeztem az együtteshez, és a vezetőség egyértelmű elvárása volt, hogy harcoljuk ki a bennmaradást – mondta Nagy Lajos, a Nagyhalász edzője. 

 

– A télen távozott hat játékos helyett hat új érkezett, őket kellett úgy beépíteni a csapatba, hogy céljainkat el tudjuk érni. Kemény alapozást végeztünk, de a srácok fogékonyak voltak a munkára, tisztességesen elvégezték a penzumot, úgy érzem, sikerült csapattá kovácsolódnunk.

 
– Hosszú még a tavasz, mindenki szeretne megkapaszkodni, ezért nehéz dolgunk lesz. Szokták mondani, hogy a tyúkokat este számolják, én is azon a véleményen vagyok, hogy várjuk ki a végét. Mindenesetre eddigi tavaszi teljesítményünk elég meg­győző, és bizakodásra ad okot a folytatásra nézve. Fantasztikus szurkolótáborunk pedig plusz egy embert jelent nekünk a pályán – tette még hozzá. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában