NB III.

2022.04.30. 10:57

Az első és az utolsó helyezett ellen

NB III.-as csapataink hétvégi riválisai eltérő előjellel várják a fordulót.

MK

20220424 Miskolc NB III. Keleti csoport férfi labdarúgó mérkőzés DVTK II.-SÉNYŐ-CARNIFEX FC Fotó: Kozma István KI Észak-Magyarország

Fotó: Kozma István

Nincs könnyű helyzetben a Kisvárda II., hiszen az utóbbi időben rosszabb eredményeket ért el, mint amit a szabolcsiak szerettek volna, ezen a hétvégén pedig a listavezető Kazincbarcika otthonában kellene bravúrt elérni a javításhoz. 
A Barcika adott esetben már ebben a fordulóban bajnok lehet, jó helyzete annak köszönhető, hogy a bajnokságban csupán egyszer szenvedett vereséget – épp a várdai gárda győzte le a Borsod megyeieket (2–1). 

Győzelemben bízik 

– A héten elemeztük a Kazincbarcika tavaszi játékát és az ősszel játszott, egymás elleni meccsünket. Nagyon sok mindenben föléjük kerekedtünk októberben – fogalmazott Kocsis János, a Kisvárda II. edzője. – Az érdemeiket nem lehet elvenni, egy vereségük van a bajnokságban, míg a Magyar Kupában a nyolcba jutottak. A naptári évben csak a Paks verte meg őket. Valamiért nekünk is sikerült megvernünk Barcikát, bízom abban, hogy ismét olyan teljesítményt nyújtunk, amivel esélyünk lehet a három pont megszerzésére. 
Papíron a Sényőnek könnyebb dolga lesz vasárnap. A Fiumei Viktor, Imrő László edzette alakulat öt meccse veretlen, az előző négy ellenfelét megverte, s hasonlóképp tenne a sereghajtó Törökszentmiklóssal is. 
– Ismét három mérkőzésben gondolkodunk, hiszen egy hét alatt három meccset játszunk – mondta el Imrő László. 

Az alsóháziak ellen sem könnyű 

– Egymás után találkozunk a 20. és a 19. csapattal. Sokan legyintenének erre, mondván, a papírforma szerint mindkettőt nekünk kell megnyernünk, viszont a csapatok kettőzött erővel fognak játszani, mert minden egyes pontra óriási szükségük van. Hozzá kell tenni, az alsóházi csapatok ellen nem mindig játszunk meggyőzően. A következő mérkőzéseken nem szeretnénk szenvedni – tette hozzá. 
 

Labdarúgás: NB III.

Keleti csoport, 33. forduló, vasárnap, 17:00

 Sényő-Carnifex FC–Törökszentmiklós, Sényő, v.: Vinter (Balla, Elek). Kazincbarcika–Kisvárda II., Kazincbarcika, v.: Gál (Dobos, Pálinkás).További mérkőzések: Újpest II.–Putnok, Békéscsaba II.–BKV Előre, DVSC II.–Jászberény, Füzesgyarmat–Tiszaújváros, Hajdúszoboszló–Eger, Tiszafüred–DEAC, Tállya–Hidasnémeti, Salgótarján–DVTK II.

 

Borítókép: Toldi Andrásék (9) folytatnák a jó szériát | Fotó: ÉM

Címkék#nb 3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában