Szparika

2022.04.10. 19:32

Büntetőből sem sikerült a kapuba találni

Kikapott a Szpari, a sereghajtó Szolnok értékes három pontot szerzett.

Fotó: Shutterstock

Egy győzelemre igencsak kiéhezett csapatnál vizitált vasárnap a Szpari. A házigazda Szolnoknak az elmúlt nyolc bajnokin nem sikerült egyszer sem három pontot szereznie. A Tisza-partiak nagyon fogadkoztak, hogy a nyíregyháziak ellen sikerül. A mieinknél Papucsek Barna hiányzott a védelemből, a legutóbb kiállított Feczkó Tamás vezetőedző pedig nem ülhetett a kispadra.
Az első félidő derekáig nem lehetett panasz a meccsre, az iram rendben volt és hazaiak egyszer a kapufát is eltalálták. Az elején inkább a hazaiak játszottak mezőnyfölényben aztán fordult  a kocka, ám a mieink sem tudtak élni azzal, hogy többet birtokolták a labdát.


A második félidőből negyedóra ment el, amikor hatalmas helyzetet puskáztak el a szolnokiak. Ezt követően mindkét csapat cserékkel frissített. Nem sokkal később viszont örülhettek a hazaiak mert Gengeliczi Gergőről a saját kapujába pattant a labda. Hosszú idő után Paku Roland is pályára léphetett az NB II-es csapatban. Aztán hatalmas lehetőséget, tizenegyeset kaptak a mieink, ám Zamostny Balázs nem a hazaiakat hanem saját   csapatát büntette az elhibázott lövéssel.
Ezután a szolnokiak az eredmény tartására törekedtek sikerrel, hiszen a Szpariban nem volt erő az egyenlítésre.

 

Labdarúgás: NB II., 32. forduló


Szolnok-Nyíregyháza 1-0 (0-0)
Tiszaligeti Stadion, 300 néző, v.: Lovas (Punyi, Márkus)
Szolnoki MÁV Előre: Hegedűs – Szekszárdi, Kovács O., Szabó A., Gohér – Hleba (Kónya, 84.), Földi M. – Kurdics, Sipos, Lakatos (Tóth B., 86.) – Irmes (Busa, 67.). Vezetőedző: Romanek János
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Szabó B. (Godwords, 82.), Gengeliczki, Jánvári, Nemes – Márkus, Vass (Paku, 76.) – Pócsik (Gresó, 62.), Zamostny, Kovács Á. (Hamed, 76.) – Banyoi (Novák, 62.). Megbízott edző: Balogh Zoltán
Gól: Gengeliczki (75. – öngól).

75. perc: Sipos jobb oldali beadására többen is becsúsztak az ötösön,  a labda Gengeliczkiről pattant be  a saját kapujába, 1-0!
79. perc: Szabó buktatta a tizenhatoson belül Novákot, a büntetőt Zamostny  a jobb felső sarok mellé rúgta!

Címkék#nb 2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában