Kézilabda

2022.04.11. 10:11

Csődöt mondott a kisvárdai kézisek támadójátéka

A Kisvárda hátul rendben volt, elöl azonban nem jól teljesített.

BB

Siska Pálmáék (24) sokat hibáztak a Vác kapuja előtt

Fotó: Pusztai Sándor

Remek kapusteljesítménnyel és határozott védekezéssel a Kisvárda Master Good SE 23 gólon tartotta pénteken a jó erőkből álló Vácot. Elöl azonban talán a szezon eddigi leg­gyengébb támadójátékát nyújtva húszig sem jutottak a szabolcsiak, így vereséget szenvedtek hazai pályán (19–23). Siska Pálmáék alaposan beragadtak a kezdésnél, mire észbe kaptak, már hat góllal vezettek Ottó Katalin tanítványai. 


– Az első tizenöt percben rengeteget hibáztunk, sajnos ki is alakult egy jelentős különbség, amely elbizonytalanított bennünket támadásban is. Kapkodva, türelmetlenül, gyermeteg hibákat vétettünk, az összes adódó lehetőségünket elpuskáztuk – kezdte értékelését Bakó Botond, a Kisvárda vezetőedzője. – Pedig kettős ember­előnyben akár még egyenlíthettünk is volna, de abban a két percben három hatalmas lehetőséget is elpuskáztunk. 

 

Fontos feladataik vannak még 

 

Tipikusan olyan napunk volt, amikor semmi nem sikerült, nem is emlékszem ilyenre ebben a bajnokságban. Kezdődött a mérkőzés eleji fegyelmezetlenséggel, amikor védekezésben olyan alap taktikai feladatokat hibáztunk el, amelyekre készültünk, ezután támadásban is olyan ki nem kényszerített hibákat vétettünk, amelyek nem jellemzők ránk. 

 

Védekezésünket sikerült aztán összeraknunk, a kapunk is rendben volt, a 15. percig kaptunk 11 gólt, a hátralévő negyvenötben pedig tizenkettőt, elöl viszont csődöt mondtunk. Nagyon csalódott vagyok, hogy ezt nem sikerült megoldanunk, nem tudtunk rendet rakni a játékosok fejében. Ebben nyilván én is hibás vagyok, gyorsan helyre kell azonban tennünk a dolgokat, mert fontos feladatok várnak még ránk – zárta Bakó Botond. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában