Röplabda

2022.04.21. 09:24

Egyre javuló formában

A Fatum mestere a következő párharcban még jobb játékra számít.

MK

20220324 Nyíregyháza NB I Női Bajnokság / Női Extraliga negyeddöntő teremröplabda mérkőzés FATUM-Nyíregyháza - MCM-Diamant Kaposvár. Fotó: Dodó Ferenc DF Kelet-Magyarország Képen: NEDELJKOVICS SZASA FATUM-Nyíregyháza vezetőedzője

Fotó: Dodó Ferenc

A Fatum-Nyíregyházának a várakozásoknak megfelelően a párharc harmadik mérkőzésén sem okozott gondot a DVTK legyőzése, 3:0-ra nyert a címvédő. Ez azt jelenti, hogy a másik ágon ugyancsak három meccset nyert Újpest lesz az ellenfél az ötödik hely megszerzéséért.

Látja a fejlődést 

– Bizonyos játékelemekben előreléptünk ezeken a mérkőzéseken, jó a testbeszédünk és a fizikumunk – értékelt Szasa Nedeljkovics, a Fatum vezetőedzője. – A sorozat harmadik meccsén játszottunk a legjobban, ez azt mutatja, hogy emelkedik a formánk. Látszik, hogy benne van a munka a csapatban, ami mentálisan is erősíti a társaságot. Az Újpest ellen játszunk az ötödik helyért, ott még jobb teljesítményt várok. 

Jó kezekben a csapat 

A tréner elmondta, a DVTK elleni második mérkőzésen megsérült Cicic Marijának törés és szakadás sincs a bokájában, így is valószínű, hogy hosszabb időre kiesett, emiatt az őt helyettesítő Nikol Milanovától az UTE ellen azt várja: az eddig látott szinten irányítsa a csapatot a következő találkozókon. 
A párharc április 28-án kezdődik a Continental Arénában.

 

Borítókép: Szasa Nedeljkovics | Fotó: Dodó Ferenc-archív

Címkék#fatum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában