Szparika

2022.04.26. 09:42

Nyerhető mérkőzést bukott el a Spartacus

A vezetőedző úgy látja, magát végezte ki a csapat Győrben.

MK

Hiába küzdöttek Jánvári Gáborék

Fotó: Huszár Gábor/Kisalföld

 Nyíregyháza Spartacus bizonyos szempontból olyan mérkőzést játszott vasárnap, mint az azt megelőző fordulóban. Akkor is nyerhetett volna, ám a végén annak kellett örülni, hogy az utolsó pillanatban kicsikarta a döntetlent, ezúttal pedig Győrben bukott pontokat a Szpari. A nyíregyháziak az ETO ellen sem játszottak rosszul, mégis vereséget szenvedtek. 

Paku Roland szép góljával korán előnybe került a Spartacus, a hazaiak azonban a semmiből egyenlítettek. A piros-kékeknek megvoltak a lehetőségei az újabb találatokra, ám azokat elpuskázták, a Győr viszont a hosszabbításban tizenegyest kapott és el is döntötte a meccset (2–1). 

Megvoltak a helyzetek 

– A hazaiak egyenlítéséig, huszonhét percig úgy játszottunk, ahogy kell – értékelt lapunknak Feczkó Tamás vezetőedző. 

– Vezettünk, ziccereink voltak, egy perccel az egyenlítő gól előtt ajtó-ablak helyzetet hagytunk ki. Akkor el kellett volna dönteni a mérkőzést, ehelyett belehibáztunk egy labdakihozatalba, amivel felhoztuk az ellenfelet, ezzel párhuzamosan magunkat leépítettük. Szünetben helyreraktuk a dolgokat. A második félidőben a játék képe olyan volt, mint a meccs elején. Megint volt nagy helyzetünk, amit értékesíteni kellett volna. Az ellenfél húsz méteréig jól nézünk ki, helyzeteket alakítunk ki, a befejezésben viszont nagy hiányosságaink vannak. A hazaiak nagyon örültek volna az egy pontnak, de labdaeladásból kivégeztük saját magunkat. A mérkőzés képe alapján a döntetlen is óriási csalódás lett volna, a vereség még rosszabb.  
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában