NB III.

2022.05.17. 09:32

Kisvárdán minden jól működött, a sényőiek egy szimpatikus csapatot győztek le

Három pontot ért a dominancia.

KM

Tóth Márk (kékben) szerezte a második sényői gólt

Fotó: MW-archív

Ilyentől soha rosszabb hétvégét. A harmadik vonalbeli csapataink közül a Kisvárda II. szombaton hazai pályán nyert 4–1-re a kis Loki ellen, a Sényő-Carnifex pedig vasárnap Jászberényben szerezte meg a három pontot. 

Minden jól működött 

– Tudtuk, hogy milyen erényei és sebezhető pontjai vannak a debrecenieknek, azokat próbáltuk a mérkőzés elején kihasználni – kezdte visszapillantását Kocsis János, a Kisvárda Master Good II. mestere. 

– Főként a pontrúgásokra gondolok, ezeknél lehetett érezni, hogy fizikális és magassági fölényünk volt. Ebből is sikerült gólt elérni, ráadásul jól kezdtünk, rá tudtuk erőltetni akaratunkat az ellenfélre, nem tudták kihozni a labdákat, jól működött a letámadásunk és több lehetőséget is ki tudtunk alakítani. A tizenegyest megelőző szituációt szintén egy labdaszerzés előzte meg, úgyhogy minden jól működött a találkozó elején. Ez el is döntötte a mérkőzést. 

– A negyedik percben a szezon idei legszebb támadásából volt egy nagy helyzetünk, amit a hazai kapus bravúrral hárított – indította a beszélgetést Fiumei Viktor, a Sényő-Carnifex edzőpárosának tagja. 

– Utána rúgtunk két kapufát az első félidőben, megvoltak a lehetőségeink. Az ellenfél a mi hibáinkból is helyzetbe jutott néhányszor, de eredményes nem tudott lenni. Végig mi irányítottuk a játékot, csak az volt a kérdés, hogy mikor találunk be a berényi kapuba. Mi és a hazaiak is kapuba találtak lesről, aztán a második félidőben mi domináltunk és amikor megszereztük a vezetést, akkor már nem volt kérdés a mérkőzés végeredménye. 

– Ráadásul emberelőnybe is kerültünk és nagyobb is lehetett volna a különbség, mert kontrákból helyzeteink voltak. Persze, így sem vagyunk elégedetlenek, nekem egyébként nagyon szimpatikus volt a megfiatalított jászberényi csapat, többre hivatottak, mint amit tavasszal produkálnak. 

Még két forduló 

A Keleti csoportban is még két forduló van hátra. A hét végén a Kisvárda ismét egy élvonalbeli klub tartalékjával játszik, hiszen Újpesten matinéznak. A Sényő-Carnifex tavaszi utolsó hazai meccsén a DEAC együttesét fogadja. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában