Kisvárda Master Good

2022.05.13. 07:56

Éremosztó vasárnapra készülnek Kisvárdán

Két kollekcióval kell jönnie az MLSZ tisztségviselőjének, a dobogósok üdvözlik majd a lelkes drukkereket.

KM

Vasárnapig lendületben kell lenniük a várdaiaknak

Fotó: Ombodi Tamás

Értékes ezüst- és bronzkollekcióval érkezik majd vasárnap a kisvárdai Várkerti Stadionba a Magyar Labdarúgó-szövetség egyik tisztségviselője, kollégája hasonló gyűjteménnyel utazik majd Felcsútra. Jön az élvonalbeli focibajnokság záróköre, vasárnap három meccset rendeznek egy időpontban. Ezeken igen nagy a tét. Egyrészt kiderül, hogy a Gyirmót mellett a két fővárosi klub, a Honvéd és az MTK közül ki esik ki. 

Egy ponttal ezüst csillog 

Ami bennünket sokkal jobban érdekel, az az, hogy ki lesz az ezüstérmes és ki a harmadik. Amennyiben a Kisvárda Master Good legalább döntetlent ér el a vendég zalaegerszegiek ellen, akkor a Puskás Akadémia–Honvéd meccs eredményétől függetlenül a második helyen végez. Azzal ne is foglalkozzunk, hogy mi történik pontok, de még inkább pont szerzése nélkül. Ami viszont biztos: dobogón zár a felső-szabolcsi alakulat. A vasárnapi eredménytől függetlenül a Kisvárda Master Good az első megyebeli focicsapat, amelyik zsinórban öt szezont játszhatott a honi labdarúgás élvonalában. Olyan sem volt még, hogy éremmel zárt volna megyebeli együttes az NB I.-ben, illetve ami még nagy szenzáció: először játszik európai kupasorozatban megyei NB I.-es csapat, mégpedig az Európa-konferencialigában. 

Ennek megfelelően készülnek a kisvárdai játékosok és a klub vezetése. Emlékezetessé szeretnék tenni a közelgő vasárnapot. A remélhetőleg győztes találkozó után kapják meg a játékosok és a szakvezetők a megérdemelt medált. 

Maradjanak a lelátókon 

A vezetés kéri a lelkes szurkolókat, hogy a lefújást követően is maradjanak a lelátókon. Villámgyorsan elkészül majd az ünnepi színpad, amelyen jöhet majd az éremosztás. Azt követően a csapat körbefut a stadionban és megköszöni a drukkerek egész szezonbeli hatalmas támogatását. A vezetők kérik a szurkolókat, hogy a pályára ne menjenek be. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában