Nyíregyháza

2022.05.18. 09:32

Újabb példaképeket lát vendégül az Aqua SE

KM

Iványiné Szakács Szilvia, a Dózsa Delikátesz tulajdonosa mellett Szakács Roland és Pazonyi György

Fotó: Dodó Ferenc

Nagy sikere volt a nyíregyházi Aqua SE három esztendeje elkezdett sorozatának, amelyben igazi példaképekkel találkozhattak a fiatalok. Korábban az újpestiekkel közösen ment a Példakép közelről elnevezéssel bíró program, a jövőben már csak a nyíregyházi klub szervezésében. 

– A gyerekek számára nagy motivációt jelentett, hogy olyan elismert sportolókkal találkozhattak, mint Benedek Tibor, Keszthelyi Nagy Rita vagy Gangl Edina. Mindenképpen szerettük volna folytatni a sorozatot, mégpedig a Dózsa Delikátesz segítségével – tudatta a kedd reggeli sajtótájékoztatón Szakács Roland, az Aqua SE elnöke. 

Megtudtuk, hogy a következő példakép dr. Szabó Tünde lesz, mégpedig a klub nyári táborában. Ősszel, majd tavasszal újabb két-két ismert sportoló lesz a vendég, és nemcsak vízilabdázók, hanem más sportág ismert alakjai. 

Ebben nagy segítséget jelent Pazonyi György programfelelős, aki a Kossuth-gimnázium testnevelője és ismert olimpiakutató. Személyes ismeretségei révén már korábban is meghívott iskolai találkozókra sportolókat. Nem könnyű megfelelő időpontot találni, ezért időben fel kell venni a kapcsolatot. Mint például a Liu testvérekkel, akiket szívesen látnának Nyíregyházán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában