Szabadidősport

2022.06.01. 07:22

Huszonhárom élményakadály vár az indulókra

A Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház csapata már nevezett.

KM

Idén már hatodszor rendezik meg az élménypróbát Nyíregyházán

Forrás: elmenyproba.hu

Egy 18 méteres felfújható akadálypályával és több új élményelemmel várják az idei Decathlon Élménypróbázókat. 


– Nagyon sokan már hatodik alkalommal teljesítik idén a közel 5 km-es távot, amelyen 23 élményakadályt helyeztünk el – kezdte lapunk tájékoztatását Pokrovenszki Gergely főszervező. – Június 19-én az egyéni indulók mellett csapatok indulását is várjuk. 


– Az élménydús feladatok családok számára is könnyen teljesíthetők lesznek, de persze olyan élményakadályokkal is készülünk, amelyek „megdolgoztatják” majd az izmokat. 
 

Értékes nyeremények 


Mindemellett a családi kikapcsolódásra is gondoltak a szervezők, hiszen a fellépő csapatok mellett arcfestés, lufihajtogatás és Pancsi bohóc is várja a legkisebbeket. A tíz éven aluliak számára egy játékos labirintussal készülnek a rendezők a Denevér Barlangkutató és Szabadidős Egyesület jóvoltából. A befutócsomagban az ásványvíz mellett saláta- és bowling/biliárd utalványt is találhatnak a résztvevők. A tombolasorsoláson pedig wellnesshétvégéket is lehet majd nyerni. Idén is keresik és díjazzák a legnagyobb létszámú, a legkreatívabb, a legbulisabb csapatot és Nyíregyháza legnagyobb létszámú iskolai csapatát is. A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház csapata és a Nyíregyháza Spartacus női labdarúgói már beneveztek a népszerű közösségépítő eseményre. 
A szervezők június 10-éig várják a jelentkezéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában