Kisvárda Master Good

2022.06.21. 07:33

Távozik a Kisvárda kapusa

Dombó Dávidnak nagy része volt abban, hogy a csapat feltette magát a futballtérképre.

KM

Dombó Dávid sokat tett a Kisvárda sikereiért

Forrás: ns-archív

Fotó: kisvárdafc.hu

Lejárt a szerződése, és távozik a Kisvárda Master Goodtól Dombó Dávid – adta hírül a klub. A 29 éves kapus Mezőkövesdről érkezve 2020 tele óta két és fél évet töltött a szabolcsiaknál, 73 bajnoki mérkőzésen jutott szóhoz, 6924 percet töltött a pályán (mindkét kategóriában harmadik a klub örökranglistáján), 40 alkalommal viselte a csapatkapitányi karszalagot. 


– Nagyon eseménydús két és fél év után eljött a búcsú ideje – idézi a klub honlapja Dombó Dávidot. – Visszagondolva, mintha egy pillanat alatt eltelt volna ez az időszak, azonban a sok szeretet és megbecsülés, amit az első pillanattól kaptam, nagyon jó érzéssel töltött el. Otthon éreztem magam a pályán és azon kívül is. Kétezer-húsz januárjában álmaimban nem gondoltam volna, hogy ilyen eredményt fogunk közösen elérni, amit most sikerült. Igyekeztem a pályán nyújtott teljesítményemmel hozzájárulni a csapat sikeréhez és egységéhez, bízom benne, hogy sikerült. Büszke vagyok, hogy Kisvárda felrakta magát a futballtérképre, ezt már soha senki nem tudja elvenni tőlünk! Hálás vagyok, hogy részese lehettem! Rám most új feladatok várnak, sok sikert a csapatnak! 
 

Szombaton játszanak 


Dombó a mögöttünk hagyott, ezüstéremmel zárult NB I.-es szezonban 27-szer védte a kisvárdai csapat kapuját. 


A csapat közben készül a következő idényre, ami Európai Konferencia Liga-selejtezővel indul. A szombat délelőtti gyakorlással lezárult az együttes felkészülésének első, még nem teljes hete. Az edzés egymás közti játékkal zárult. 


A Várda a tervek szerint szombaton a Vasas vendégeként játssza az első felkészülési mérkőzését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában