Szparika

2022.07.04. 12:35

Feczkó mester elégedett

Szerdán utazik a Szpari a szlovéniai edzőtáborba.

A fehér mezes Szpari biztosan nyert szombaton

Fotó: Dodó Ferenc

Miként arról beszámoltunk, a Nyíregyháza Spartacus szombaton lejátszotta első edzőmeccset, mégpedig a következő másodosztályú szezonban a hazai pályát jelentő Sényőn. A Putnok elleni mérkőzés 8-1- es nyíregyházi győzelemmel ért véget.

Az együttes ezzel a találkozóval zárta a felkészülés második hetét. Az elmúlt időszakban többször napi két gyakorlás volt az örökösföldi pályán, a Volán pályán és az Atlétikai Centrumban.

- A hatalmas melegben is jól és becsületesen dolgoztak a fiúk – kezdte az elmúlt két hét summázását Feczkó Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. - A szombati meccsen sokkal többet kaptam vissza mint amit vártam. Remekül játszott mindkét különböző félidei csapat. Nagyon örülök annak, hogy a játékosok megértették: mindenkinek van riválisa és ezzel minden poszton versenyhelyzetet tudunk teremteni. Ez jól tükröződött a heti edzésmunkán és a szombati felkészülési mérkőzésen is. Örülök annak, hogy a saját nevelésű fiataljaink minőségi játékkal hálálták meg a bizalmat.

A szakvezető azt is hozzá tette, hogy szerdáig itthon folytatják a munkát, aznap pedig a tréning után indulnak a szlovéniai edzőtáborozásra. Ott remélhetőleg kellemes klímában gyűjthetik az erőt és gyakorolhatják a taktikai elemeket. Az itthoni kánikula egyébként kissé módosította a tervezetteket, mert befolyásolta a terhelhetőséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában