Mennyei megyei

2022.07.05. 16:05

Új vezetőedző a „kis” Szpari élén

A szakember a más szerepkörbe került Huszák Géza helyét veszi át.

A csapat megnyerte a megye egyes bajnokság előző kiírását

Fotó: Gazdag Mihály

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságot megnyerő Nyíregyháza Spartacus II. új szakmai stábbal vág neki a következő idénynek. A csapatot idáig irányító Huszák Géza szakmai igazgató lett, a helyét vezetőedzőként Tudja Dávid veszi át.

– Először is szeretném megköszönni a vezetőségnek, hogy rám esett a választás, óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy a jövőben én irányíthatom majd a tartalék csapatot – idézi a klub honlapja Tudja Dávidot. – Ez lesz a negyedik év, hogy a csapat mellett leszek, annyi különbséggel, hogy eddig mint játékos, most pedig mint edző szeretném segíteni a fiatalok fejlődését. Az előző szezont – attól függetlenül, hogy nem sikerült osztályt – lépnünk sikeresnek értékeljük. A játékosok fejlődtek, többen is az NB II.-ben kezdték meg a felkészülést.

Tudja Dávid munkáját asszisztensedzőként Szilágyi Krisztián segíti, erőnléti edzőként Darabos Balázs, masszőrként Koskovits György dolgozik a csapat mellett.

Tudja Dávid a Nyíregyháza Spartacus II. új mestere
Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában