Szpari

2022.08.16. 11:07

Előkerülhetne végre a góllövő cipő

A Nyíregyháza Spartacusi már Huszák Gézával a kispadon fogadja a Soroksárt szerdán.

Adamcsek Mátééktól szükség van a gólokra

Fotó: Trifonov Éva

Mozgalmas napjai vannak a Nyíregyháza Spartacus futballistáinak, hiszen vasárnap még Siófokon játszottak, hétfőn már új vezetőedző, a Feczkó Tamást váltó Huszák Géza irányításával edzettek, szerdán pedig Sényőn fogadják a Soroksárt.

Az ellenfél a második helyről várja a folytatást, miután magabiztosan győzte le a Kozármislenyt (3–1), úgy nyert 2–1-re a Diósgyőr vendégeként, hogy több gólt is szerezhetett volna, múlt vasárnap pedig Lőrinczy Attila tizenegyesével a 97. percben mentett pontot az ugyancsak jól kezdő Csákvár ellen (2–2). Ebben az idényben már hét gólt jegyeztek, ebből négy a már említett Lőrinczy nevéhez fűződik.

Akármilyen jó formában is van az ellenfél, ennél fontosabb, hogy végre gólt szerezzen a Szpari, hiszen az első három meccsen úgy kapott ki, hogy gól sem szerzett – az NB II. egyetlen csapata, amely még nem talált be ebben az idényben.

– Sok edzésen ott voltam, ismerem a játékosokat, és bár szűkös az idő, megpróbálok változást vinni az öltözőbe – idézi Huszák Gézát a klub honlapja. – Buta gólokat kaptunk, de a futballban gyorsan változhatnak a dolgok, és meg kell kezdenünk a pontgyűjtést. Tudom, hogy több van a játékosokban, beszéltem a stábtagokkal, megpróbáljuk kihozni belőlük a maximumot. A legfontosabb feladat, hogy a támadóink megtalálják a góllövő cipőjüket.

Labdarúgás: NB II.
4. forduló, szerda, 17.30. Nyíregyháza Spartacus–Soroksár, Sényő, v.: Nazsa (Nagy, Szabó).
További mérkőzések: Haladás–Szeged, Csákvár–Tiszakécske, Mosonmagyaróvár–Kazincbarcika, Dorog–Szentlőrinc, Győr–Siófok, DVTK–Ajka, Kozármisleny–Pécs, Budafok–Gyirmót, Békéscsaba–MTK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában