Labdarúgás NB III.

2022.08.16. 11:11

Első győzelmére készül a Sényő, a Kisvárda II. megőrizné veretlenségét

Fabu Márton (b) és Fenyőfalvi Dávid a Sényő első győzelmére készül

Fotó: Kozma István

Folytatódik a nagyüzem a labdarúgás harmadik vonalában, NB III.-as csapataink szerdán már a szezon második hétközi fordulójában lépnek pályára. Az eddig veretlen Kisvárda II. ismét hazai környezetben játszik, Kocsi János gárdája a Putnokot fogadja. A borsodiak remek rajtot vettek, a nyitófordulóban Sényőről vitték el a három pontot, majd a Tiszaújvárost is legyőzték, legutóbb viszont a Karcag ellen maradtak pont nélkül Balmazújvárosban. Kocsis János nem becsüli soros ellenfelüket, de bízik a jó folytatásban.

– Az utóbbi meccsükön ugyan nem nyert, ettől függetlenül jó csapat a Putnok, az elmúlt szezonban is szoros mérkőzéseket játszottunk velük. Náluk is rengeteg fiatal van, hasonló felfogásban játszanak, mint mi. Véleményem szerint kiélezett mérkőzés lesz, de bízom benne, hogy itthon tudjuk tartani a három pontot – mondta el lapunk érdeklődésére a Kisvárda II. trénere.

A Sényő-Carnifex FC eddig egyetlen pontot gyűjtött a bajnokságban, szerdán a Jászberény ellen javíthatnak Imrő László és Fiumei Viktor tanítványai. Minden esélyük meg is van rá, hiszen ellenfelük sem remekelt eddig, mindössze egy döntetlenre volt képes. Imrő László éppen ezért óvatosságra int mindenkit, hiszen a Jászberény is úgy gondolkozhat, hogy hazai pályán megszerezheti idénybeli első győzelmét.

– Eltelt három forduló, amelyből nem jöttünk ki túl jól, bár ebben osztályban az idegenben szerzett egy pontot meg kell becsülni. Hasonló cipőben jár ellenfelünk, de számunkra ez egy nagyon fontos mérkőzés, amelyen megtehetjük az első lépéseket a felzárkózás felé. Nem lesz azonban egyszerű feladatunk, mert nyáron jó játékosokat igazoltak – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros egyik tagja.

Keleti csoport, 4. forduló, szerda, 17.30
Kisvárda II.-Putnok, Kisvárda, v.: Hanyecz (Zahorecz, Kató). Jászberény-Sényő-Carnifex FC, Jászberény, v.: Borbás (Bereczki, Takács). 

További mérkőzések
Tiszaújváros-Hatvan, Pénzügyőr-Békéscsaba II., Eger-Füzesgyarmat, Hajdúszoboszló-DVSC II., BVSC-Vasas II., DEAC-DVTK II., Körösladány-Tiszafüred, BKV Előre-Karcag.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában