Labdarúgás

2022.08.08. 12:53

Megye egyes párharc is lesz a kupában

Kisorsolták a Magyar Kupa megyei selejtező első körének párosítását.

Múlt hétvégén megrendezték a labdarúgó Magyar Kupa főtáblájának első fordulóját, hétfőn viszont már a következő kiírás megyei selejtezőjének sorsolását tartották meg. A versenysorozatba 29 egyesület nevezett. Az előző idény két döntőse, a Nagyecsed és az Újfehértó, valamint az elődöntőben vereséget szenvedett Balkány kiemeltként nem játszik az első körben. 

Augusztus 24. a forduló játéknapja. A továbbjutás minden párharcban egy mérkőzésen dől el. Döntetlennél az alacsonyabb osztályú együttes jut tovább, azonos bajnokságban szereplő gárdák párviadalában hosszabbítás nélkül tizenegyespárbaj dönt.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 1. forduló: Újdombrád (II. osztály)–Nyírvasvári (II.), Nagydobos (II.)–Nyírbátor (I.), Csengersima (II.)–Baktalórántháza (II.), Sonkád (II.)–Nyírbéltek (I.), Beregdaróc (III.)–Kállósemjén (I.), Tiszaszalka (III.)–Mándok (I.), Fehérgyarmat (II.)–Ibrány (I.), Biri (II.)–Csenger (I.), Nyírgyulaj (III.)–Pátroha (II.), Nagyhalász (I.)–Mátészalka (I.), Levelek (II.)–Tarpa (I.), Gyulaháza (II.)–Rakamaz (II.), Gergelyiugornya (II.)–Nyírmeggyes (I.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában