Labdarúgás

2022.09.26. 15:49

A várdaiak egy nyolcassal küldték haza a debrecenieket

Bajnoki pontokért fociztak a Várda Labdarúgó Akadémia csapatai.

Az U 19-esek megnyerték az első hazai meccsüket Fotó:kisvardafc.hu

A hétvégén pályára léptek a Várda Labdarúgó Akadémia csapatai az országos bajnokság különböző korosztályaiban. Miként arról a kisvardafc.hu beszámolt a 16 évesek Újpesten fordítani tudtak és nyertek. A fiatalabbak közül a 13 évesek a debrecenieket egy nyolcassal küldték haza, a 12 évesek is győztek a civis városbeliek ellen.


U 17, országos kiemelt csoport, 4. forduló

MTK Budapest–Várda LA 2–0 (0–0)
Várda Labdarúgó Akadémia: Kovács M. – Biljusz, Tenkács, Osztrovka, Kereszti (Bojcsuk, a szünetben), Bliznjuk, Krucan (Szabó D., 62.), V. Herc (Klinfinszkij, a szünetben), Scsadej, Kiricsenko (Kun Á., a szünetben), Kancsij (Babják, 62.). Edző: Belényesi Miklós
Gól: Ebot (61. és 82.)
Belényesi Miklós: – Gratulálok az MTK-nak, teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést! Sajnos nagyon gyenge napot fogtunk ki, így nem is lehetett más eredmény a végén.

 

 

U 14, országos kiemelt csoport, 4. forduló

Újpest FC–Várda LA 1–2 (1–0)
Várda Labdarúgó Akadémia: Sira – Mavrodij, Németh V., Szabó M. (Csáki G., 82.), Milik (Csarkó, 55.), Hudov (Badari, 82.), Szikszai, Kuzma, Molnár M., Csengeri, Kozma Zs. (Koljada, 55.). Edző: Katona György. Gól: Csaba D. (11-esből, 15.), illetve Szikszai (63.), Németh V. (67.)

Katona György: – Tompán kezdtünk, nem voltunk elég élesek a labdaszerzéseknél, ha nálunk volt a labda, nem volt éle az előre játéknak és a befejezések is nagyobb koncentrációt igényeltek volna, mert kétszer vittük a kapusra a labdát. Ahogy lenni szokott, az ellenfél gólt szerzett, előtte gyorsan elvégzett szabadrúgásból tizenegyest harcolt ki. A harmincadik perc körül érkeztünk meg a mérkőzésbe, az első félidő végére volt talán elfogadható a játékunk. A szünetben megbeszéltük hogy min kell változtatni a siker érdekében, amit a srácok szinte maradéktalanul végrehajtottak. Örülünk az újabb pontrúgásgólnak és annak hogy mentálisan ilyen erősek vagyunk. A második félidei játekunk alapján egyértelmű volt, hogy ki szerzi meg a pontokat. Gratulálok mindenkinek!

 

U 15, országos kiemelt csoport, 2. forduló

Budapest Honvéd-MFA–Várda LA 2–1 (1–0)

Várda Labdarúgó Akadémia: Kobilinszkij – Horvat, Fedor, Hodovanec, Bobal (Ablonczy, a szünetben), Pekarik (Balik, 56.), Amászta, Veprik (Bereznoj, 56.), Piros M., Lupij, Dmuhajlov. Edző: Törtei Tamás. Gól: Miták (8.), Kecskés B. (49.), illetve Dmuhajlov (55.)

Törtei Tamás: – Győzni jöttünk, sajnos nem sikerült végrehajtani a tervet. Visszatérő probléma, hogy hosszabb utazás után az első harminc rendre értékelhetetlen, így volt ez most is. Ezt követően viszont olyat mutattak a játékosok, amit öröm volt nézni a Budapest Honvéd ellen. Benne volt a mérkőzésben, hogy kiegyenlítünk, sajnos nem sikerült, ennek ellenére a második félidei teljesítmény miatt dicséret illeti a fiúkat.

 

U 14, országos kiemelt csoport 4. forduló

Várda LA–MTK Budapest 2–2 (0–0)
Várda Labdarúgó Akadémia: B. Herc – Osztroha (Oláh K., 53.), Fidler, Fodor Á. (Gombkötő, 66.), Budaházi (Torma, 80.), Szarvas, Nagy M., Birov (Pekar, 53.), Táth (Borimszkij, 53.), Kis R., Szencsenkov. Edző: Révész Csaba. Gól: Szarvas (72.), Nagy M. (77.), illetve Dobrai (41.), Makrai Cs. (79.).

Révész Csaba: – Nagyot küzdöttek a srácok, a jó mentalitásnak és akaratnak volt köszönhető, hogy hátrányból fordítottunk, és a győzelemhez is közel kerültünk. Ki kell emelni a kapusunk teljesítményét, aki sokat tett azért, hogy pontot szereztünk.

 

U13 országos Északkelet, 4. forduló

Várda LA–Debreceni EAC 8–0 (3–0, 5–0, 7–0)

Várda Labdarúgó Akadémia: Székely K. – Suba, Szitnik, Helmeczi N, Tiscsenko, Gyarmati Á., Deniszov, Hadházi L., Dovbak. Csereként pályára lépett: Száraz (kapus), Licz, Dovganics., Bakk, Vajdics, Kertész Gy. Edző: Deák Béla. Gól: Szitnik 3, Vajdics 2, Kertész Gy., Dovbak, Hadházi L.

Deák Béla: – Az első perctől az utolsóig meggyőzően futballoztunk. Végig kontroll alatt tartottuk a mérkőzést, jobb helyzetkihasználással akár két számjegyű győzelmet is arathattunk volna. A legfontosabb viszont, hogy az eredmény mellett a mutatott játékkal is elégedettek lehetünk. Gratulálok a srácoknak!

 

U12 országos Északkelet, 4. forduló

Várda LA–Debreceni EAC 5–3 (1–2, 1–3, 4–3)

Várda Labdarúgó Akadémia: Halász E. – Fedor, Grica, Sajtos, Takács D., Kulik, Popovics K., Szpivák, Paronai. Csereként pályára lépett: Bíró B., Halász E., Tóth Á., Szombathy. Edző: Oláh Levente. Gól: Takács D. 3, Szpivák, Szombathy.

Oláh Levente: – Jó iramú mérkőzést vívtunk a DEAC csapatával. Az első negyven perc kiegyenlített játékot hozott, míg a második játékrészben végig nagy fölényben játszottunk, és megérdemelten fordítottuk meg a párharcot. Pozitívum, hogy kétgólos hátrányban sem adtuk fel. Gratulálok a játékosaimnak ehhez a teljesítményhez!

 

U19 országos alapcsoport, 5. forduló

Várda LA–Kecskeméti TE LA 3–1 (1–0)

Várda Labdarúgó Akadémia: Popovics – Muromszkij, N. Ponomarenko, Kobeljas, Rózsa S., Szirota (Zizics, a szünetben), Pojudnjak, Remenyiczki (Babics, a szünetben), Osztrusko (Racskó, 69.), Bokor M. (Jene, 64.), Puporka (Ésik, 37.). Edző: Csernijenko Ruszlan. Gól: Remenyiczki (41.), Bokor M. (55.), Rózsa S. (11-esből, 61.), illetve Gyulassy (77.). Kiállítva: Gyulassy (90.).

Csernijenko Ruszlan: – Első hazai mérkőzésünkön folyamatos nyomás alatt tartottuk ellenfelünket. Már az első félidőben eldönthettük volna mérkőzést, de akkor még kimaradtak a lehetőségek. Összességében nagyon jól dolgoztak a srácok és megérdemelt, magabiztos győzelmet arattunk.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában