Labdarúgás

2022.09.29. 17:16

„Egy pozitívuma van a hétközi fordulónak”

A Kisvárda II. győzelemmel folytatta, a Sényő vasárnap feledtetné a szerdai eredményt.

A kisvárdaiak ötödször győztek a szezonban

Forrás: kisvardafc.hu

A DVSC II. (1–2) és a Vasas II. (1–1) elleni mérkőzések után egymást követő harmadik fordulóban találkozott a Kisvárda második számú csapata hozzá hasonló státuszban lévő ellenféllel. Az NB III. szerdai fordulójában ugyanis hazai pályán a Diósgyőr II. volt az ellenfelük. A találkozót második félidei jó játékuknak köszönhetően Szőr Leventéék nyerték meg (2–0). 
Így látta a találkozót az egy mérkőzéses eltiltását töltő Kocsis Jánost helyettesítő Csáki Róbert.

– A hétvégi mérkőzés még a fiúk lábában volt, ezért tompán mozogtak, nem volt meg a kellő dinamika a játékunkban. A csapat nem azt játszotta, amit megbeszéltünk. Ezért szünetben két helyen is változtattunk, a cserék meghozták a frissességet, helyzeteket dolgoztunk ki és két szépségdíjas találattal eldöntöttük a három pont sorsát. Így azt gondolom, hogy a találkozó összképe alapján megérdemelten győztünk – fogalmazott Csáki Róbert.

A Sényő-Carnifex FC-t a múlt vasárnapi diadal még nem húzta ki a gödörből, szerdán a Pénzügyőr SE vendégeként 3–1-gyes vereséget szenvedett.

– Számomra óriási kérdőjel, hogy egy csapat 72 órán belül hogyan tudja ennyire más arcát mutatni. A vasárnapival köszönőviszonyban sem volt a harcosságunk, a futómennyiségünk és a játékunk – értékelt Fiumei Viktor, a sényői csapatot irányító edzőpáros tagja. – Emiatt más eredmény nem is nagyon születhetett. Sajnos létszámgond miatt nem volt lehetőségünk frissíteni a társaságot vasárnaphoz képest, a hétvégi találkozó több emberből sokat kivett, aminek szerdán látszott a hatása. Ettől függetlenül ez nem lehet mentség az eredményre és a mutatott játékra. Egy pozitívuma van a hétközi fordulónak: gyorsan lehet javítani, viszont ehhez száznyolcvan fokos fordulatra van szükség.

A sényőiekkel kapcsolatos további hír, hogy visszatér Márton András. A védő korábban két éven át volt régi-új csapata játékosa. Legutóbb a Balassagyarmat futballistája volt, ám az egyesület visszalépett a bajnokságtól, így Márton szabadon igazolhatóvá vált. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában