Tenisz

2022.09.26. 15:09

Szirénázva érkezett a mentőautó a stadiba

Teniszezéssel, sztorizgatással emlékeztek Jeszire.

A vegyespáros dobogósai Fotó: Mán László

Dicséretet érdemel a hetedik alkalommal kiírt Jeszenszki István emlékverseny időjárásért felelőse. Szombaton remek idő várta az amatőr tenisztorna résztvevőit a  nyíregyházi stadiban található Marso Tenisz Centrum pályáin, és szerencsére vasárnap délelőtt is elmaradt az eső. A hagyományoknak megfelelően férfi párosok és vegyes párosok mérkőztek, előbbiből tizenhat, utóbbiból nyolc alkotta a mezőnyt.

A férfi párosok küzdelmeinek dobogósai Fotó: szervezők
 

A férfi párosoknál már szombaton este eredményt hirdettek, a vegyes párosok bronzmeccse és fináléja vasárnapra maradt. Amatőr verseny volt, ám néhány labdamenetet a londoni Laver-kupán pályára lépők is vállaltak volna. A résztvevők sportosan emlékeztek Jeszire és persze sztorizgatásokkal az elmaradhatatlan ebéd alatt is. 

Szombaton délelőtt sajnos mentőt kellett hívni, mert az egyik játékos rosszul lett. Ugyan a pályáról már saját lábán ment a mentőhöz, ám megfigyelésre a kórházba szállították. Remélhetőleg miként a többiek, ő is ott lesz majd az indulók között a következő emléktornán 

Dobogósok

Férfi párosok: 1. Mirgay Zsolt, Polányi Péter, 2. dr. Fazekas Sándor,Tölgyes Tamás, 3. Forgács Csaba, Nagy Zsolt. 

Vegyes párosok: 1. Baloghné Székely Andrea, Mirgay Zsolt, 2. Tamás Gabriella-Papp Tamás, 3.Juhász-Márkus Regina, Juhász József Roland.

A résztvevő férfiak Fotó: szervezők
 

 

Címkék#tenisz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában