Kisvárda Master Good

2022.10.19. 15:49

Magabiztosan jutott tovább a Kisvárda a kupában

A Kisvárdának néhány villanás is elég volt Mosonmagyaróváron.

Fotó: kisvardafc.hu

A fél országot kellett átutazni a Kisvárda Master Good csapatának, hogy megküzdhessen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. Ötvös Bencéék Mosonmagyaróváron léptek pályára. Az NB II.-es házigazdák 4-0-ás győzelemmel hangoltak a mérkőzésre, míg a vendégek a Kecskemét elleni döntetlennel a hátuk mögött érkeztek a Lajta parti kisvárosba. 

A kapuban Odincov kezdett, de Török László a mezőnyben is hat helyen változtatott legutóbbi kezdőjén. Rögtön a találkozó elején magához ragadta a kezdeményezést a Kisvárda, a pálya ugyan nem billent fel, de a rétköziek jelentős mezőnyfölényben játszottak. Rengeteg szögletet harcoltak ki, amelyekből keresték a középre érkező jól fejelő magas játékosokat, de a mosonmagyaróvári védelem ekkor még jól állta a sarat. Egy idő után csökkent a nyomás, a hazaiak néhány kosza helyzettel eljutottak ellenfelük tizenhatosáig, de igazi veszélyt nem jelentettek Odincov kapujára. A nagy mezőnyfölény aztán góllá érett, az első félidő utolsó percében a jobbról induló Melnik befelé cselezgetett, majd tizenhat méterről lövésre szánta el magát, labdája a hosszú alsóban kötött ki. Így a szünetre vendég előnnyel vonultak a felek. 

Fordulás után nem sokkal megduplázta előnyét a Kisvárda, Leoni baloldali beadására jól érkezett az ötös másik oldalán Navrátil és nem hibázott. Egy óra elteltével tovább hízott az előny, Ötvös jobboldali beadása után frissen beállt Makowski a lécre fejelte a labdát, az onnan lepattanót Ilievszki sodorta a hálóba. A harmadik találat láthatóan megtörte a hazaiakat, beletörődtek az eredménybe, a vendégek is megelégedtek a különbséggel, így az eredmény már nem változott. Ezzel a Kisvárda megyénkből egyedüli csapatként folytatja a sorozatot.

Magyar Kupa, 4. forduló

Mosonmagyaróvár–Kisvárda Master Good 0–3 (0–1)

Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep, v.: Horváth T.

Mosonmagyaróvár: Slakta – Simita (Horváth K., a szünetben), Papp Sz., Deák I. (Borsodi B., 63.), Szabó R.– Czingráber, Buglyó (Gáncs, 63.) – Monori (Végh B., a szünetben), Sajbán Miklós, Illés D. – Boros G. (Gaál-Horváth, 76.). Vezetőedző: Horváth Csaba.

Kisvárda: Odincov – Melnik (Czérna, 70.), Vranjanin, Kovacic, Leoni – Karabeljov (Makowski, 60.), Ötvös – Navrátil (Asani, 65.), Lucas, Vida K. (Camaj, 60.) – Ilievszki (Mesanovic, 65.). Vezetőedző: Török László.

Gól: Melnik (45.), Navrátil (49.), Ilievszki (62.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában