Vízilabda, Agua SE

2022.12.09. 10:20

A Komjádi uszodában játszottak a legkisebb vízilabdások

Forrás: egyesület

Az elmúlt hétvégén a sok gyerek miatt a nyíregyházi vízilabdások  kettéosztott korosztályának mindkét csapata vízbe ugrott Budapesten a Komjádi uszodában rendezett gyerek IV. korcsoport mérkőzésein.
A szokásoknak megfelelően két-két meccs várt az AQUA SE és az NYVSE (Nyíregyházi Vízisport Egyesület) csapatára. Egy-egy győzelem és vereség a mérlegük.
Az AQUA SE rangadóval kezdett, hiszen a csoport favoritja ellen mérkőzött. A várakozással ellentétben simábban nyert az egri csapat, mint amit a valós erőviszonyok alapján várni lehetett. Meglátszott, hogy a csapatból betegség miatt sokan hiányoztak. Kicsit megilletődötten, majd kapkodva játszottakk, a helyzeteit könyörtelenül kihasználó riválissal szemben.
Másik mérkőzésük a Zemplén ellen már sokkal jobban sikerült, sok gólt lőttek és ami örvendetes, hogy nyolc játékosuk is betalált az ellenfél hálójába. Igazi örömjáték volt.
Az NYVSE megszerezte első győzelmét az Aquaworm ellen. Rászolgáltak a győzelemre, a második félidei jó védekezésükkel és hatékony támadásaikkal.
A következő mérkőzésen a Debrecen ellen a papírformának megfelelően debreceni siker született. A második és harmadik negyed hozott a mieink számára, reményt jelentősen kiegyenlítettebb játékot, a csapat becsülettel helytállt.
– Mind a négy mérkőzés jól szolgálta a nyíregyházi vízilabda-utánpótlás fejlődését, számos alkalommal voltak örömteli pillanataink, amit főleg a szülőkből álló lelkes szurkolóink sok-sok tapssal jutalmaztak- értékelt Éder Zsolt, AQUA SE utánpótlás edzője.

Címkék#Aqua SE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában