Futsal, NB I.

2022.12.04. 16:12

Idegenben folytatódik az élvonalbeli futsalosok menetelése

Nehéz mérkőzés vár a nyírbátori és a nyíregyházi futsalosokra is.

A nyírbátoriaknak (zöldben) Veszprémben sem lesz könnyű dolguk

Fotó: Nyírbátor SC

Nincs megállás a megyei NB I.-es futsalcsapatok számára, pár nap pihenőt követően ugyanis hétfőn már a bajnokság tizennegyedik fordulójának összecsapásait rendezik. Az A’Studio Futsal Nyíregyháza csütörtökön 41-re győzte le a Magyar Futsal Akadémiát, míg a Nyírbátor SC egy nappal később 62-re maradt alul a Kecskemét vendéglátójaként. A Bács-Kiskun megyei klub mindkét félidőben háromszor talált be, a remek formát mutató Szentes Bíró Tamás révén a házigazdától játékrészenként csak egy-egy gólra futotta.

Tisztes helytállásban bízva

Baksa Csaba és csapata hétfőn a bajnoki címért harcoló Veszprém otthonába látogat, melytől szeptemberben 41-re kapott ki. Eközben a Nyíregyháza Berettyóújfaluban vizitál, a hajdúsági MVFC szintén esélyes a bajnokság megnyerésére, itt a felek első összecsapása 52-s berettyói sikerrel zárult. 

Futsal: NB I., 14. forduló
Veszprém FutsalNyírbátor 
Veszprém, Március 15. úti Sportcsarnok, v.: Vass (Kondákor, Kubicsek), kezdés 18.30
MVFC BerettyóújfalúA'Studió Futsal Nyíregyháza
Berettyóújfalu, Pálfy István Rendezvénycsarnok, v.: Tamási (Czene-Joó, Strehó), kezdés 18.30
További mérkőzések: DEACAramis SE, SG Kecskemét FutsalÚjpest FC220Volt, Rubeola FC-ELTEBEAC, Magyar Futsal AkadémiaHaladás VSE.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában