Kosárlabda, NYÍKSE

2022.12.08. 14:23

Új szponzorral folytatja a NYÍKSE

A továbbiakban NYÍKSE-Szegfű Bútor néven szerepel a csapat.

Szilágyi Rita, Balogh Béla és Savic Brane (b-j)

Fotó: Dodó Ferenc

A 2022-2023-as idényt már az NB I./B Zöld csoportjában kezdte a NYÍKSE, amely fennállása legnagyobb sikereként nyerte meg egy évaddal korábban az NB II. Keleti csoportját. Az osztályváltás révén sajnos a költségek is megemelkedtek, így új támogatót keresett a vezetés, melyet a Szegfű Bútor személyében talált meg, a felek két évre írtak alá.

– Büszkeséggel tölt el, hogy támogathatjuk a sportot. Személyesen is fontos számomra az egészséges életmód, az egészséges életmódra nevelés. Nyíregyházi vállalkozóként egyértelmű, hogy egy helyi sportegyesületet támogatunk. Sokat számított a döntésnél, hogy az utánpótlás-nevelés révén a gyermekeknek is rendszeres sportolási lehetőséget biztosít a klub, ezáltal a kicsik egészségesebben nőhetnek fel – mondta el a csütörtöki sajtótájékoztatón Szilágyi Rita, a Szegfű Bútor ügyvezető-tulajdonosa.

– A megemelkedett költségeket a saját forrásaink mellett csak a támogatóink segítségével tudjuk előteremteni. Hatalmas öröm számunkra, hogy sikerült egy helyi névadó szponzort találni, persze ez felelősség is, hiszen meg kell felelnünk az elvárásoknak, mivel ha kapunk valamit, akkor azért teljesíteni is kell – tette hozzá Balogh Béla a NYÍKSE elnöke.

A NYÍKSE-Szegfű Bútor pénteken a Pénzügyőr csapatát fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában