II. Adventi Fényes Futás

2022.12.09. 13:05

Vak, kerekesszékes, autista is az indulók között

Forrás: egyesület

A Vit-Active Egyesület tagjai közül 22 (!)-en jelentkeztek a tokaji II. Adventi Fényes Futásra. Ők lesznek az a csapat, ahol a fogyatékossággal élők és az épek együtt állnak a rajthoz, és együtt fognak végigmenni a 6 km-es távon, és együtt, egy csapatként lépni át a célszalagot.
– Vak lány alelnökünk vakvezető kutyájával és segítőjével, kerekesszékes társunk segítője által tolva, autista gyerkőcünk az édesanyja kezét fogva vagy esetleg a nyakában, rákból felgyógyult társaink, szívműtött, ízületi, látássérült, mozgásszervi és egyéb panaszokkal rendelkező egyesületi tagjaink is a rajtvonalhoz állnak – nyilatkozta szerkesztőségünknek Vitai Klára az egyesület elnöke. – Büszkék vagyunk rájuk, hiszen nekik nem csak a 6 km-es akadályt, hanem saját maguk testi és lelki problémáit is le kell küzdeniük – tette még hozzá.
– Mottónk: „Tűzd ki a célodat és érd el azt!” De együtt minden könnyebb, egy a csapat, egy a szív! Hajrá VIT-ACTIVE EGYESÜLET! – összegzett a civil szervezet elnöke. 
A rendezvényen még helyszíni nevezésre is van lehetőség.

Címkék#atlétika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában