Futsal

2023.01.29. 13:53

A Debrecen ellen jöhetne az újabb bravúr

Az A’Studió Futsal Nyíregyháza hétfőn a DEAC-ot fogadja a futsal NB I. 20. fordulójában.

A kék mezes nyíregyháziak hazai pályán folytatják a bajnokságot

Fotó: Pusztai Sándor

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor az A’Studió Futsal Nyíregyháza hétfő este másfél hónap után újra hazai pályán játszik. Mint ismert, Lovas Norbert együttesének a téli szünetből visszatérve már lett volna egy meccse az Újpest ellen, ám az technikai okok miatt lényegében elmaradt. A klub azzal pótolja a szurkolókat, hogy ingyenessé tette a belépést a hétfői találkozóra.

A nyíregyháziaknak szükségük is lesz a biztatásra, ugyanis a DEAC-ot fogadják. A mieink az eddigi egyik legsimább vereségüket épp a debreceniektől szenvedték el még októberben – akkor az „egyetemisták” 8–2-re győztek. Most is jó formában vannak, hiszen januárban megverték a Magyar Futsal Akadémiát, majd 4–4-et játszottak a Berettyóújfaluval és versenyben vannak azért, hogy az alapszakasz végéig feljebb kapaszkodjanak a jelenlegi hatodik helyről.

Az immáron brazil légiósokat is soraiban tudó Nyíregyháza a félbeszakadt találkozó után 4–3-ra győzött az ELTE-BEAC vendégként. Ők reálisan azért küzdhetnek, hogy megőrizzék a 8. pozíciót, így jó helyzetből vágjanak majd neki az alsóházi rájátszásnak.

Futsal: NB I., 20. forduló
A’Studió Futsal Nyíregyháza–DEAC
Hétfő, 19.00, Continental Aréna

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában