Labdarúgás, NB III., Sényő-Carnifex FC

2023.01.28. 13:53

Egyetlen gól döntött Örökösföldön

Vámos Márk találatával nyert a Sényő a Nyíregyháza II. ellenében.

Jó iramú meccsen feszültek egymásnak a felek.

Fotó: Gazdag Mihaly

Az NB III. Keleti csoportjában szereplő Sényő-Carnifex FC a vármegyei első osztály élmezőnyében telelő Nyíregyháza Spartacus második csapata ellen folytatta felkészülését. Az Örökösföldön lejátszott találkozó jó iramú játékot hozott, mindkét alakulat nyílt sisakkal, a győzelem reményében lépett pályára.

A hazai keretben Vass Patrik négy hónap kihagyást követően játszhatott újra, de Papucsek Barnabás is ott volt a kezdőcsapatban, a vendég egyletből azonban többen is hiányoztak, Szondi Levente sérülés, Fenyőfalvi Dávid pedig betegség miatt maradt távol.

Az első félidőben több ziccert is kialakított a Szpari, ám sem Girdán Levente, sem Oláh Benjámin sem pedig a sérülése után biztatóan mozgó Vass Patrik nem talált be. A Sényő viszont Vámos Márk révén kihasználta egyik lehetőségét, és ezzel megszerezte a vezetést. A fordulást követően inkább már a vendég csapat akarata érvényesült, amely végül kapott gól nélkül nyerte meg a mérkőzést.

– Ki-ki meccset vívtunk a több, az első csapatból visszajátszó játékossal felálló Nyíregyháza Spartacus II. ellen, amiből mi jöttünk ki jobban. A második félidőben meggyőző játékkal, gólhelyzeteket kialakítva tetszetősen futballozott a csapatunk – értékelte röviden a mérkőzést Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a csapat munkáját. 

A Nyíregyháza Spartacus II. jövő héten vasárnap a Kisvárda II. vendége lesz, míg a Sényő edzőmérkőzéseinek sora a Cigánd és a Putnok ellenében folytatódik.

Felkészülési mérkőzés
Nyíregyháza Spartacus II.–Sényő-Carfinex FC 0–1 (0–1)
Nyíregyháza Spartacus II.: Talián – Kiss Á., Papucsek, Szűcs, Kardos, Nagy G., Hunyadi, Vass, Girdán, Torkos, Oláh. Csere: Reszler, Vámos, Kiss P., Herczku, Kozák, Nagy D., Tagai, Ferencz, Sógor. 
Vezetőedző: Kemény Kristóf. 
Sényő: Gagyi – Farkas, Márton, Klepács, Schmidt, Orosz, Sztankó (Lizák), Kovács, Kapacina V. (Erdei), Vámos (Toldi), Kapacina K. (Jócsák). Vezetőedzők: Imrő László és Fiumei Viktor.
Gól: Vámos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában