Labdarúgás

2023.01.30. 12:25

Helytálltak a mieink az igazgatóságok országos tornáján

Három év szünet után az elmúlt hétvégén Esztergomban újra megrendezték az MLSZ Megyei Igazgatóságok számára rendezett Csík Ferenc-emléktornát.

A kétnapos teremlabdarúgó eseményen a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Igazgatóság is részt vett. A tizennégy együttest felvonultató tornán a mieink valamennyi mérkőzésükön masszívan tartották magukat: az öt csapatot felvonultató csoportküzdelmek során hat pontot szerezve a harmadikként zártak. Mindez – összességében – az utóbbi évek legjobb eredményéhez, a 7-9. hely eléréséhez volt elég – itt nem rendeztek külön helyosztókat. A színvonalas tornát végül a házigazda Komárom megye csapata nyerte, Veszprém megye, valamint Bács-Kiskun megye előtt.

A csapat tagjai voltak: Pintér László (kapus), Dr. Szabolcsi Szabolcs, Papp Csaba, Kovács István, Dr. Kárpáti Csaba, Sille Árpád, Márton Péter, Dr. Hozdik László, Papp Ferenc, Kvaka Árpád, Lipők Sándor. Csapatvezetők: Antal Edit, Nagy Tamásné, Márton János.

Megyénk eredményei: Jász-Nagykun-Szolnok 4-2, Pest 1-2, Bács-Kiskun 0-2, Békés 1-0, (gólszerzők: Kovács István 3 gól, Kvaka Árpád 2 gól, Márton Péter 1 gól)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában