Labdarúgás

2023.02.27. 14:35

Idegenben otthon – így alakulnak a pályaviszonyok a vármegyei bajnokságokban

Pályafelújítások, öltözőépítések miatt több vármegyei csapat is más létesítményben fogadja ellenfeleit a 2022–2023-as tavaszi szezonban.

Javában készül az újfehértói csapat létesítménye

Forrás: Újfehértó SE

A Nyír-Wetland vármegyei első osztályban az Újfehértó ősszel az összes mérkőzését idegenben játszotta. Tavasszal már pályaválasztó, de továbbra is idegenben van, hiszen Tégláson fogadja ellenfeleit. A Balkány a korábbiakhoz hasonlóan Szakolyban rendezi a mérkőzéseit, a Nagyecsednek pedig Nyírcsaholyban van az otthona tavasszal.

A másodosztályú bajnokság ezen a hétvégén folytatódik. A Pannónia Zrt. csoportban szereplő Biri a szomszédos Kállósemjénben lesz otthon, míg a Nyírerdő csoportban viaskodó Nyírkarász továbbra is Gyulaházán fogadja ellenfeleit.

A harmadosztályban a Nyírség csoportot vezető Herkules FC pedig Kislétáról hazatér Nagykállóba, míg a Szamos csoportjában szereplő Pátyod létesítménye is rendben lett, így Uráról hazatérhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában