Kézilabda

2023.04.13. 10:00

A Fradi ellen szakadt meg a nagy sorozatuk

A Kisvárda Master Good SE első osztályú serdülő és ifjúsági csapata a Ferencváros vendégeként folytatta bajnoki szereplését szerdán. Mindkét gárda nagy különbségű vereséget szenvedett. Az ifi csapatnak ezzel megszakadt hét meccses nyerő szériája, de továbbra is stabilan őrzi negyedik helyét a tabellán. Folytatás két hét múlva Békéscsabán.
Leány U17 I. osztály, Keleti csoport, 22. forduló
Ferencváros-Kisvárda 38-27 (15-9)
Népligeti Faház, 40 néző, v.: Konkoly, Oláh.
Kisvárda: Rédai, Zilahi, Gupcsi (kapusok), Rosokha 6/1, Ignéczi, László 5, Mészáros, Karácsony 3/2, Takács 6, Mucsicska 4, Beri 3, Kerezsi. Edző: Szankuné Ésik Gabriella.
Kiállítások: 12, illetve 14 perc. Hétméteresek: 11/6, illetve 5/3.
Szankuné Ésik Gabriella: – A sok kimaradt helyzet ellenére támadó játékunk elfogadható volt. A kapott gólok száma volt magas ezen a mérkőzésen. Hiányoztak a megállító ütközések a védekezésünkben. Talán ha többet tudok a mérkőzésen frissíteni szorosabb lehetett volna az eredmény.
Leány U19 I osztály, Keleti csoport, 22. forduló
Ferencváros-Kisvárda 29-17 (13-7)
Népligeti Faház, 60 néző, v.: Konkoly, Oláh.
Kisvárda: Rédai, Sarac (kapusok), Rosokha 2/1, Kochan 3/2, László, Makkai 4, Micevski 7, Vass, Erőss 1, Tarkovych, Vorinka, Birta, Lakatos. Edző: Szankuné Ésik Gabriella.
Kiállítások: 8, illetve 8 perc. Hétméteresek: 6/5, illetve 4/3.
Szankuné Ésik Gabriella: – Sajnos, ha nem tudjuk a labdát a kapuba belőni, akkor nem lesz eredményes a játék. Hőst csináltunk a Ferencváros mindkét kapusából.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában