Mennyei megyei I.

2023.04.08. 18:48

"Húsvétkor megtört a jég!"

Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 23. forduló.

Forrás: illusztráció / KM-archív

Vásárosnamény–Tarpa 0–4 (0–2)

Vásárosnamény, v.: Pethő.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Tóth, Újvári, Berec (Deák), Szabó, Bátyi (Nagy), Kopor, Barta (Deskó), Illés (Galambos), Orosz. Edző: Bardi Gábor.

Tarpa: Zenikov – Zajka, Gál, Dolináj, Bodan (Bella), Romacsuk (Csizikov), Moticska, Kofel, Herman (Lovicskov), Palcsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. 

Gól: Dolináj 2, Moticska, Romancsuk.

Bardi Gábor: – Sajnos óriási egyéni hibákból gólt rúgott az ellenfél az első félidőben, ami úgy érzem, el is döntötte a mérkőzést.

Bubis Iván: – Jó sorozatunk tovább folytatódik, gratulálok a fiúknak a mai teljesítményhez!

Mándok–Nagyecsed 2–1 (0–1)

Mándok, v.: Major.

Mándok: Lőrincz – Ari (Nagy), Köblös, Jánvári, Koszta (Pataki), Szokolai, Gyüre, Baglyos, Maroda (Cservenyák), Molnár, Matyi. Edző: Dancs Attila.

Nagyecsed: Makó (Sarkadi Zs.) – Sarkadi G., Zámbó, Urbin, Kóka S., Kóka R., Terdik, Erdős, Szabó (Hadházi), Rácz, Somlyai (Nyíregyházi). Edző: Kósa József. 

Gól: Köblös 2, illetve Urbin.

Dancs Attila: – A korai kapott gól rányomta bélyegét az első félidőben nyújtott teljesítményre. Ha a második félidőben a játékot, illetve a helyzetek számát nézzük, akkor megérdemelten nyertünk.

Kósa József: – A helyzetek alapján otthagytunk három pontot, pedig a csapat jól játszott, de sajnos két pontrúgás megpecsételte a sorsunkat.

Nyírmeggyes–Csenger 0–1 (0–0)

Nyírmeggyes, v.: Takács.

Nyírmeggyes: Schupler – Tőkés (Szondi), Hornyák (Sivadó), Nagy, Éles, Székelyi (Sitku), Preg, Máté, Ács, Molnár, Hadadi (Gönczör). Edző: Kovács László.

Csenger: Korompai – Nagy, Csorvási (Katona), Petrohai (Mészáros), Antal, Barcsay, Osváth, Peterman, Gaál, Bence, Szedlacsek. Edző: Barcsay István. 

Gól: Katona.

Kovács László: – Nem tudom elmarasztalni a csapatomat, mivel küzdöttünk a végsőkig, azonban a hazai pálya előnye most ellenünk sült, hisz két kapufánk is kifelé pattant. Gratulálok a Csengernek és további sok sikert kívánok! Isten éltesse a Zsoltjainkat, Zán Krisztiánnak pedig boldog születésnapot kívánunk!

Barcsay István: – Húsvétkor megtört a jég! Örülök annak, hogy sikerült fontos három pontot szerezni, elhitték a fiúk, hogy meg lehet nyerni ezt a mérkőzést és ennek érdekében mindent megtettek. Gratulálok a teljesítményükhöz...és jó az öreg a háznál!

Mátészalka–Nyíregyháza II. 0–4 (0–0)

Mátészalka, v.: Paráda.

Mátészalka: Szilágyi – Hevele (Farkas), Lyáh, Tangel (Drabik), Huszti (Szántó), Csáki (Szabó), Gergely M. (Barta), Magyari, Bodó, Budaházi L., Fejes. Edző: Kiss Tamás.

Nyíregyháza II.: Talián – Vámos, Herczku, Oláh (Garda), Kardos, Hunyadi, Torkos, Szücs, Tagai, Girdán (Szopkó), Erdei (Gönczör). Edző: Burányi Tamás. 

Gól: Girdán, Herczku, Garda, Kovács.

Kiss Tamás: – Az első félidő után mindenre gondoltam, csak ilyen végeredményre nem, amiért természetesen vállalom a felelősséget, mind a játékért, mind a cserékért. Gratulálok a Nyíregyházának!

Burányi Tamás: – Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a második félidőben jó ütemben szereztük a gólokat, a cserék is jól szálltak be a játékba, megérdemelten győztünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában