Nyír-Wetland vármegyei I. osztály

2023.05.20. 20:20

"Ács Szabi megvette azt a bizonyos góllövő cipőjét" – fotókkal

Nyír-Wetland Vármegyei I. osztály, 29. forduló - eredmények, nyilatkozatok.

Vásárosnamény–Balkány 3–0 (1–0)

Vásárosnamény, v.: Pethő.

Vásárosnamény: Kardos – Géci (Újvári A.), Tóth, Újvári P. (Varga), Berec, Szabó, Deskó, Kopor, Barta (Nagy), Illés (Deák), Orosz. Edző: Bardi Gábor.

Balkány: Kanócz – Fekete, Zakor, Fodor (Tóth), Selymes (Csatári), Haller, Vasas, Németi, Kerecsen, Zakor, Pallai. Edző: Mirgai László. Gól: Barta (11-esből), Újvári P., Szabó.

Bardi Gábor: – Gratulálok a csapatomnak, a minimális célt elértük. További sok sikert kívánok a Balkánynak!

Mirgai László: – Az elmúlt héten kikaptunk az Ibrány ellen egy nullra egy tizenegyessel és ennek ellenére mindhárom játékvezetőt kiemeltem. A mai mérkőzésen a játékvezető a 44. percben akkorát hibázott, amivel eldöntötte a mérkőzést. Nem azért vagyok elkeseredve, mert kikaptunk, hanem azért, mert belenyúlt a meccsbe és ezután természetes, hogy az ember elveszti a fonalat. Mivel a játékvezetőnek helyi kötődése van, hogy lehet egy ilyen mérkőzésre őt elküldeni, amikor kiesés ellen küzd két csapat? Gratulálok a hazaiaknak, további sok sikert nekik!

 

Mándok–Kállósemjén 1–2 (0–1)

Mándok, v.: Hegedűs.

Mándok: Lőrincz – Ari, Köblös, Koszta, Szokolai, Gyüre, Cservenyák, Matyi, Jánvári, Nagy, Pataki. Edző: Dancs Attila.

Kállósemjén: Ovszijenko – Lakatos L., Hegedüs, Törtei (Fodor), Hamza (Páll), Szabó (Vass), Danó (Gyulai), Pekk, Lakatos B., Gömze, Kornutyak. Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko. Gól: Matyi, illetve Pekk, Hamza.

Dancs Attila: – A játék képe és a helyzetek alapján győzelmet érdemeltünk volna, de mivel a vendégek rúgták a végén a gólt, így elvitték a három pontot.

Ovszijenko: – Azt kaptuk a mérkőzéstől amire számítottunk, a Mándok nagyon megnehezítette a dolgunkat. Nagyon büszke vagyok minden egyes játékosunkra, akik végig hittek a pozitív eredményben és Hamza Tamás bombagóljával sikerült ezt elérni. További sok sikert a Mándoknak, megyünk tovább!

Nyírmeggyes–Nyírbéltek 2–0 (2–0)

Nyírmeggyes, v.: Veres.

Nyírmeggyes: Zán – Nagy, Török (Schupler), Éles, Preg (Gönczör), Sitku, Máté, Ács, Csatári, Tőkés (Sivadó), Molnár. Edző: Kovács László.

Nyírbéltek: Ritli – Bákai, Boldizsár (Kevert), Szabó Á., Nemes (Kerekes), Szabó S., Jónucz, Varga, Fleisz, Tóth, Fischer. Edző: Körmös Miklós. Gól: Ács 2.

Kovács László: – Helyzeteink töredékét kihasználva magabiztos győzelmet arattunk. Ezzel a győzelemmel egy lépéssel közelebb kerültünk a célunk eléréséhez. Örülök neki, hogy Ács Szabi megvette azt a bizonyos góllövő cipőjét. Megkockáztatom, hogy ez a három pont lesz a legszebb születésnapi ajándékom, köszönöm a srácoknak!

Körmös Miklós: – Gratulálok a Meggyesnek, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést és további sok sikert nekik!

 

Mátészalka–Kemecse 3–1 (2–0)

Mátészalka, v.: Fehér.

Mátészalka: Szilágyi – Szabó, Szántó (Virág), Lyáh (Barta), Huszti (Gergely B.), Tangel (Drabik), Csáki, Gergely M. (Hevele), Magyari, Bodó, Fejes. Edző: Kiss Tamás.

Kemecse: Baráth – Varga, Hadházi, Boda (Bárdos), Majoros, Ádám, Szaffián (Hokk B.), Törő (Hokk Á.), Phrakonkham, Kovács, Sándor. Edző: Sánta Tibor. Gól: Tangel, Csáki, Szántó, illetve Ádám.

Kiss Tamás: – Egy nagyon szervezett és jó futballt játszó Kemecsét sikerült legyőznünk, úgy érzem a helyzetek alapján teljesen megérdemelten. Ezáltal az utolsó hazai mérkőzésünkön szépen ki tudtuk szolgálni a közönségünket, amiért gratulálok minden egyes játékosomnak és további sok sikert a Kemecsének!

Resán Attila egyesületi elnök: –Nem voltunk elég élesek ahhoz, hogy megnyerjük ezt a meccset.

 

Csenger–Nyírbátor 2–2 (1–1)

Csenger, v.: Tomori.

Csenger: Korompai – Csorvási, Antal, Oláj (Popovics), Barcsay, Mészáros, Osváth, Peterman, Gaál, Bence, Szedlacsek. Edző: Barcsay István.

Nyírbátor: Kőrösi – Szabó, Pálvölgyi (Erdei), Sőre, Bakó, Nógrádi, Medve (Danó), Seres, Kovács, Török (Lukács B.), Lukács T. Játékos-edző: Erdei Zoltán. Gól: Barcsay 2 (egyet 11-esből), illetve Török 2.

Barcsay István: – Gratulálok annak a tizenkét embernek, akik pályára léptek és döntetlenre hozták a mai mérkőzést. Köszönjük szépen Csenger város vezetőségének, polgármester úrnak, a klub vezetőségének, a vállalkozóknak az egész éves támogatásukat és örülök annak, hogy sikerült bennmaradni a megye egyben.

Erdei Zoltán: – Sajnos a múlt heti hozzáállásunkból semmit nem láttam ezen a mérkőzésen a pályán és ezért meg kell elégednünk az egy ponttal.

 

Nagyecsed–Tarpa 2–0 (1–0)

Nyírcsaholy, v.: Nagy.

Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Nyíregyházi, Pócsi, Kóka S., Kóka R., Terdik (Ötvös), Urbin, Szabó, Rácz, Somlyai. Edző: Harbula Balázs.

Tarpa: Zenikov – Gál (Herman), Zajka, Dolináj, Bodan (Kolesnyik), Romancsuk (Szoltisz), Kobály (Csizikov), Moticska (Lovcsikov), Kofel (Prihoda), Kosztik, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván. Gól: Urbin 2.

Harbula Balázs: – Talán a szezon a legjobb teljesítményét nyújtottak az első félidőben, külön öröm, hogy a második játékrészt is meg tudtuk nyerni – így a mérkőzést is. Példás akarás és küzdőszellem jellemezte ma a fiúkat, a kabalababa pedig ismét szerencsét hozott, így jobban fog esni a két kolbász.

Bubis Iván: – A mai meccsen nagyon tompán játszottunk, megérdemelten nyertek a hazaiak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában