Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokság

2023.05.17. 19:10

Döntetlen Örökösföldön –fotókkal

Fotó: Gazdag Mihaly

A Nyír-Wetland megyei első osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak szerdán. Az Örökösföldön játszott találkozón nem bírt egymással a Nyíregyháza tartalékcsapata és a Tarpa.

Nyíregyháza II.–Tarpa 0–0
Nyíregyháza, Örökösföldi sporttelep, v.: Kondor. Nyíregyháza II.: Talián – Vámos, Herczku, Szűcs, Oláh (Torkos), Major (Kiss), Kardos (Tagai), Gönczör, Kovács (Hunyadi), Erdei, Szopkó (Cseh). Edző: Burányi Tamás. Tarpa: Zenikov – Gál, Zajka, Dolináj, Bodan (Herman), Romancsuk, Motocska, Kofel, Kostik, Prihoda (Kolesnyik), Lovincsuk. Edző: Bubis Iván.
Burányi Tamás: – A játék minden elemében jobbak voltunk a Tarpánál, több góllal is nyerhettünk volna, sajnos azonban az összes helyzetünket kihagytuk, így be kellett érnünk döntetlennel.
Bubis Iván: – Első félidőben nagy helyzet nem volt egyik kapu előtt sem. Fordulás után a hazaiak jobban ránk jöttek, de mi is elpuskáztunk egy hatalmas ziccert a második félidő közepén. A mérkőzés vége felé amikor mi már kissé elfáradtunk, a Szparinak is adódtak helyzetei. Úgy gondolom, hogy jó iramú mérkőzést játszottunk, gratulálok a fiúknak a küzdeni akarásukért.


 

 

Címkék#megye 1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában