Sényő-Carnifex FC

2023.05.21. 19:19

Kovács volt a Sényő sikerének kovácsa

A Sényő-Carnifex FC hazai pályán, a Tiszafüred ellen játszotta a szezon utolsó mérkőzését, amelyen a csereként beállt Kovács döntötte el a három pont sorsát.

NB III., Keleti csoport, 38. forduló
Sényő-Carnifex FC–Tiszafüred 2–0 (0–0)
Sényő, v.: Szántó. Sényő: Szondi – Bodó (Klepács, a szünetben), Fenyőfalvi, Márton, Toldi (Kovács, 55.), Jócsák (Erdei, 55.), Farkas, Schmidt (Nagy, 92.), Sztankó, Kapacina V. (Sógor, 87.), Vámos. Edzők: Fiumei Viktor, Imrő László. Tiszafüred: Tajti – Karika (Illés, a szünetben), Oláh, Barzsó (Varga, 87.), Skulka (Sallai, 74.), Tomola, Kertész (Pintér, 74.), Oláh, Baranyi, Mácsai, Pataki. Edző: Dorcsák Zoltán. Gól: Kovács (57., 66.).
Imrő László: – Az első perctől kezdve mi irányítottuk a mérkőzést. Ugyanakkor ez nem látszott meg magabiztosságban, inkább kapkodóan játszottunk, de így is sikerült két szép találatot szereznünk. Ha a helyzeteinket jobb százalékkal használjuk ki, nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Minden jó, ha jó a vége, hiszen győzelemmel búcsúztattuk a szezont. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában