Vármegyei foci

2023.06.09. 13:28

A Kállósemjén megpróbálja a lehetetlent

Vármegyénk bajnoka nagy hátrányból fut neki az osztályozó vasárnapi visszavágójának.

Ovszijenko Vologyimirék (jobbra) nehéz helyzetből várják a visszavágót

Forrás: REAC

Az NB III.-ba jutásról döntő osztályozó párharcok közül a vármegyénk első osztályú bajnokságának élén végzett Kállósemjén párviadala jó eséllyel már az első felvonásban eldőlt. A semjéniek a Budapest bajnokságból idejutott REAC vendégeként szerepeltek múlt vasárnap, a hazaiak pedig az első perctől irányítva 8–3-ra győztek.

A visszavágót ezen a vasárnap 17 órától rendezik Kállósemjénben.

– Már tudjuk, mire számíthatunk a REAC-tól, ennek a szellemében készülünk – mondta el lapunknak Ovszijenko Vologyimir, a Kállósemjén játékos-edzője. – A futball érdekes játék, bármi megtörténhet, megpróbáljuk a lehetetlent. Tisztában vagyunk vele, hogy nincs sok esélyünk, de annyit megígérhetek, hogy minden játékos az utolsó erejét adja a győzelem érdekében.

Vármegyénk bajnokának 90 perce lesz, hogy ledolgozza az ötgólos különbséget. Kérdés, hogy emiatt azonnal nekiront-e a fővárosi gárdának.

– Nem hiszem, hogy ez a helyes út, az ellenfelünk éppen azt várja, hogy kinyíljunk és hosszú indításokkal a védelmünk mögé kerüljön – szögezte le a kapus. – Az első mérkőzésen beleestünk ebbe a hibába, amiért vállalom a felelősséget, kitaláljuk, hogyan tudunk ennek ellenállni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában